« Många milimeter | Huvudsidan | Och kvällen »

8 augusti 2008

Fick ändan ur vagnen

I MORSE KOM JAG ÄNTLIGEN FÖR ATT VÅGA MIG på ett löppass. Det är hög tid med tanke på Midnattsloppet som närmar sig med stormsteg. Det är och var himla tungt att springa och jag tvivlar på att jag ska hinna komma i någon form innan dess.

Jag bestämde mig, med tanke på det långa avbrott från löpningen, att åtminstone springa 5 km. Jag har alltså inte löptränat sedan i juni!? Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på mer än latmasken? Jag har dessutom brottats med lite knäont men det är ingen godkänd anledning för det har jag ju till och från jämnt.

När jag hade avverkat femkilometaren hade jag hunnit fram till Varbergs station och tänkte att jag springer lite till, tills jag inte orkar mer och sedan går jag resten. Det blev ingen gång utan jag hankade mig faktiskt fram springandes hela vägen hem...

Träning: OwnZone
Totaltid: 01.30.15
Maxpuls: 132
Medelpuls: 120
Procent av maxpuls: 80
Procent av medelpuls: 73
Tid över pulsintervallet: 00.00.00
Tid under pulsintervallet: 00.05.03
Tid inom pulsintervallet: 01.25.12
Distans: 10,27 km
Max hastighet km/h: 8,5
Medel hastighet km/h: 6,8
Förbrukade kalorier: 765

Det lär bli lite stelt både här och där på kroppen i morgon men som sagt - det är ju självförvållat ;-)

Efter löprundan blev förstås dusch och därefter frukost som blev mer en frunch då klockan redan passerat 13.00. Herregud vilka ovanor man tar sig när man är ledig. Fast jag steg å andra sidan inte upp förrän vid halvnio och innan jag väl hade mojnat till mig och kom i väg på löprundan så frukosttiden i sig är kanske inte så konstig med tanke på tidsfördelningen i dag ;-)

Eftermiddagen är vi bägge fast i soffan för invigningen av OS... Nä, jag är sannerligen inte omvänd vad gäller sport men invigningen är ju något i särklass och har inte så mycket med idrott att göra. Fina fyrverkerier och uppträdande.

Vi har inte kommit oss för att åka hem igen eftersom vi tänkte göra det vid dåligt väder. Det har vädergubbarna i och för sig lovat varje dag den här veckan men regnet har varit på nätterna och dagarna är varma och fina med kanske inte full sol men ändå inte så dåligt så att man vill åka hem.

Skrivet av Angela Müller den 8 augusti 2008 15:59

Kommentarer

Jag ska nog titta på sammandraget av invigningen i kväll tror jag. Var det fint?

Skrivet av: Bim den 8 augusti 2008 16:54

Bim> Det var verkligen fint! Kanske måste man förstå kinas kultur för att tillgodogöra sig helt och fullt men vackert för ögonen var det hur som. Jag tycker absolut att du ska kika!

Skrivet av: Angela den 8 augusti 2008 17:00

Men vad duktig du är! Hoppas inte kroppen tar allt för mycket stryk nu bara :-/ Ha det gott!

Skrivet av: Snurran den 8 augusti 2008 21:38

Snurran> Om den gör det så vet jag ju att det bara är latmasken som gör sig påmind ;-)

Skrivet av: Angela den 9 augusti 2008 00:18

Och invigningen VAR jättefin! :-)

Skrivet av: Bim den 9 augusti 2008 08:32

Post a comment
Remember Me?