« Regn och rusk | Huvudsidan | Uppehåll i semestern och lite trolltyg »

10 augusti 2008

Det fick bli...

EN LITEN PROMENIX frampå eftermiddagen. Jag tog mig en tur runt Hörnmossen och det var riktigt skönt. Trots regn hela dagen håller temperaturen sig varm. Det blev en liten nätt runda på en timma och 5 km. Väldigt länge sedan, kändes det som om, jag gick omkring här hemma!

I morgon måste jag jobba tyvärr men å andra sidan ska vädret tydligen vara fortsatt dåligt så det är väl bara att hoppa i säng så man orkar upp till morgonen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 10 augusti 2008 23:21

Kommentarer

Jaså!? Jobb i morgon, mitt i semester...

Skrivet av: Bim den10 augusti 2008 23:38

Bim> Ja, tyvärr! Men det ska väl vara överstökat på förmiddagen...

Skrivet av: Angela den10 augusti 2008 23:43

Post a comment
Remember Me?