« En till | Huvudsidan | Dagen »

17 augusti 2008

Att skiljas är att dö en smula...

RENATE HADE SOM ALLTID DUKAT upp en helt fantastisk frukost. Snacka om att bli bortskämd ;-)
Nåväl, vi frukostade ända fram till 11.00 eftersom "snacket" av någon anledning kommer i gång just då. Och Woffegubben vill förstås veta lite mer precis som jag. Renate är fantastisk på det viset...hon har varit med hela tiden och kan ge Woffe en bild av det han inte kan skapa själv eftersom han flyttade till Sverige när han var sju år.

När vi tog adjö kände jag åter känslan av att vi borde stannat längre och att det finns tusen och en saker att upptäcka och att vi är så lyckligt lottade som får bo och leva hos Renate.

Woffegubben körde till vi kom fram till färjan i Puttgarden och där åt vi lunch samt avnjöt en enkel efterrätt bestående av glass. Woffe valde sig en Cornetto och kaffe...

1_cornetto.jpg

Och jag valde en Magnum White...

2_magnumwhite.jpg

När vi kom till Rödby tog jag över kommandot på ratten och körde sedan resten av vägen, genom Danmark och över bron till Malmö och sedan till Varberg med bara en liten kissepaus på Hallandsåsen ;-)

När vi kom till Malmö ringde vi den förstfödda med sambo men dom var nog ute i det fina vädret för ingen svarade. Annars hade vi gärna snikit till oss lite gemenskap och en kopp kaffe ;-)

18.30 var vi hemma i Varberg igen och efter uppackning blev det lite kvällsmat...

3_hemmaigen.jpg

Det tar på krafterna med avsked och att resa så det blir nog tidig sägngång ;-)


Skrivet av Angela Müller den 17 augusti 2008 20:19

Kommentarer

Hoppas att ni får bra väder nu under den här semesterveckan! KRAM!

Skrivet av: Bim den17 augusti 2008 20:57

Skönt att komma "hem" igen även om jag förstår att ni gärna skulle vilja vara kvar hos Renate ett tag till. Synd att Steffanie och Peter inte var hemma.

Kramis

Skrivet av: Petra den17 augusti 2008 21:17

Skönt att ha er hemma välbehållna (du lydde min "order" och körde försiktigt) ;-D Ha det gott!

Skrivet av: Snurran den17 augusti 2008 21:26

Bim> Tack det önskar jag med. Å andra sidan måste vi åka hem om det blri fint väder...vi glömde dra ner markiser/persienner där hemma innan vi åkte till Tyskland! Alltid är det något...

Skrivet av: Angela den17 augusti 2008 21:29

Petra>Tack, resan gick så bra så där fanns inget att klaga på. Dessutom har man huvudet fullt av tankar efter en resa så det går snabbare än man anar. Ja, det var synd att vi missade de unga tu men å andra sidan är jag glad att dom gjorde något roligare än att vara hemma i det fina vädret ;-) *Kram*
DS. jag har läst i kapp nu också och jag kan bara säga att du är fantastisk! DS

Skrivet av: Angela den17 augusti 2008 21:33

Snurran> *Host* - försiktigt var ordet. Det har jag nog aldrig varig men å andra sidan var vi nog hemma en timme tidigare än om "någon" annan hade kört ;-) Ha det himla gött du med!

Skrivet av: Angela den17 augusti 2008 21:35

Varför testade ni inte mobilerna?

Skrivet av: steffanie den18 augusti 2008 08:40

Steffanie> Nä, någon måtta får det väl ändå vara. Det var en chansning och vi räknade inte med att ni skulle vara hemma när det var så fint väder...*Kram*

Skrivet av: Angela den18 augusti 2008 09:01

Post a comment
Remember Me?