« Vilodagen | Huvudsidan | Nödvändigt ont »

18 juli 2008

Vet inte vad som är värst?

NÄR TELEFONEN ÄR TYST HELA DAGARNA eller när det ringer stup i kvarten mest stup i? Det är lååångtråkigt på jobbet och i dag smet jag i väg lite tidigare som kompensation för jag kom sent i morse ;-)
Jag tog pendeln till Stenkullen och slog ihjäl lite tid på gymmet tills dess att Woffegubben hämtade mig ;-) Det blev 1 timma styrketräning och 40 minuter intervall på crosstrainern, dvs 1 minut maxpuls och 1 minut aktiv vila. Där rök dagens intag av kalorier - nästan...

Träning: Intervall på Crosstrainer/Free
Totaltid: 40 minuter och 1 sekund.
Maxpuls: 142
Medelpuls: 128
Procent av maxpuls: 86
Procent av medelpuls: 78
Förbrukade kalorier: 385

Kvällen ska ägnas åt lite slapperi - eventuellt vid dumburken. Vi får se hur länge jag orkar vara vaken. I morgon hoppas jag på lite energi för städ och röj i huset som ska lånas ut i slutet på augusti samt lite röj i trädgården som har blivit mycket eftersatt både i år och förra året...


Skrivet av Angela Müller den 18 juli 2008 18:43

Kommentarer

Det är absolut värst när det inte ringer, fy vad tiden går låååångsaaaaaamt! Tur att du kunde kompa ut och göra något vettigt ;-D
Städa inte ihjäl dig, njut lite också! *kram*

Skrivet av: Snurran den18 juli 2008 21:45

Snurran> Och jag har två sådana veckor till framför mig ;-(
Nä, någon ihjälstädning blir det inte ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den19 juli 2008 08:07

Ja, att bara sitta av tiden är pest!

Jadu... hur orkar man... det är bara att bita ihop. V. 33 är det semester och jag längtar, även om det bara handlar om en veckas ledighet..

Kram

Skrivet av: Petra den19 juli 2008 20:28

Petra> Förstår... Kram

Skrivet av: Angela den19 juli 2008 23:19

Post a comment
Remember Me?