« OK - det medges... | Huvudsidan | Och middagen blev... »

11 juli 2008

Unna dig en blå stund

ALLA HAR VÄL SETT DEN REKLAMSNUTTEN PÅ TV? Vår blåa stund finns såklart i Varberg och där har vi nu landat. Bara att komma hit, packa ur bilen och komma till ro är en känsla som knappt går att beskriva. Det är tusan så varmt där ute men det kom några droppar på väg hit. Hoppas inte det blir fler ;-)

Vi kom lite sent i dag för det var nödvändigt att handla på vägen, grönsaker och lite till middagarna och dessutom blir vi ju två extra till söndagsmiddagen...då kommer nämligen Steffanie och Peter och tar över befälet för en veckas semester här i Varberg.
Jag har flyttat ner vår morgontidning så hon inte får spader den lilla - jag menar morgon utan tidning ;-)
Jag hoppas att dom får en fantastisk vecka här och tid för rekreation och återhämtning som bägge förmodligen så väl behöver efter ett års slit.

Cyklarna är på plats (så slipper jag cykla under nästa vecka till jobbet ;-O) i fall dom vill utforska området eller helt enkelt ta sig en tur in till Varberg någon dag/kväll? Jag hoppas innerligt att det ska bli fint väder och en vecka som sätter spår.

Vi har ytterligare tre veckor kvar att jobba innan semester och det kan man ju tycka vad man vill om. Det börjar bli lite tråkigt nu när huset näst intill är tomt för att alla är på semester. Inte så att jag inte har att göra men det gäller att hitta inspirationen - vilket tycks funka som bästa när man har fullt upp av någon underlig anledning?! Denna vecka har vi bara varit sju personer på vår avdelning och nästa vecka blir vi två mindre ;-)

Skrivet av Angela Müller den 11 juli 2008 22:18

Kommentarer

Hoppas att ni alla får en toppenhelg med fint väder! :-)

Skrivet av: Bim den11 juli 2008 22:52

Post a comment
Remember Me?