« Tidig morgon på Getterön | Huvudsidan | Innan vi åkte hem »

6 juli 2008

Med siktet inställt på

FALKENBERG SÅ HOPPADE JAG UPP PÅ CYKELN I MORSE. Nu blev det inte Falkbenberg helt och hållet för jag vände när jag kört 2,5 mil. Jag sneglade nämligen på klockan och insåg att jag varit borta över en timma och följaktligen skulle kräva minst lika lång tid tillbaka?! Logisk sett i alla fall ;-)
Nåväl, jag vände för det kurrade betänkligt i magen eftersom jag stack i väg utan frukost vilket jag i och för sig alltid gör när jag utöva någon slag av motion.

Jag hade ganska stark motvind som stundtals blev ren motvind men det tuggade på rätt bra ändå.

Mot Falkenberg:

Totaltid: 01.11.09
Maxpuls: 126
Medelpuls: 108
Distans: 25,2 km
Maxhastighet: 33,2 km/h
Medelhastighet: 21,3 km/h
Förbrukade kalorier: 338
Max cadens: 107 rpm
Medel cadens: 76 rpm

Mot Varberg:

Totaltid: 01.11.38
Maxpuls: 121
Medelpuls: 110
Distans: 23,9 km
Maxhastighet: 31,8 km/h
Medelhastighet: 20,1 km/h
Förbrukade kalorier: 349
Max cadens: 97 rpm
Medel cadens: 71 rpm

Det kändes bra med en frukost på omelett efter det här kan jag lova. Nu har jag precis duschat och ska väl slappa en aning innan det blir några beslut - beslut om hemfärd i kväll eller direkt till jobbet i morgon bitti. Det lutar dock åt att vi åker hem för jag måste vara tidigt på jobbet till morgonen?

Efter gårdagens ljuvliga väder känns det lite snopet att det är lite molnigt i dag men vädret skulle ju bli sämre så det kommer väl nu då...

Skrivet av Angela Müller den 6 juli 2008 14:00

Kommentarer

Det var kortare hem...? Skumt, borde ju vara lika långt..

Skrivet av: Snurran den 6 juli 2008 14:36

Snurran> Ja, det kan man tycka men jag hamnade (utan planering) på en annan cykelbana och slapp på det viset passera Varbergs Centrum och förmodligen gjorde det den lilla skillnaden ;-)

Skrivet av: Angela den 6 juli 2008 15:14

Reagerade också på den kortare hemfärden :) Du är flitig du, vid den tiden låg jag o sov... varit några tuffa dagar och än är det inte slut... Jobbar till 23 ikväll o börjar igen 06:30 i morgon... hm... Nej, nu ska jag springa iväg på en läggning..

Kramis

Skrivet av: Petra den 6 juli 2008 21:33

Petra> Ja, jag läser din blogg och förundras över var i från du får all kraft ;-) Hur som så önskar jag dig lycka till! *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 juli 2008 21:42

Post a comment
Remember Me?