« Phew | Huvudsidan | Jaha »

21 juli 2008

Lika långsamt i dag

PÅ JOBBET - ATT DET KAN VARA SÅ "DÖTT" ena stunden och sedan full rulle så man knappt hinner att tänka i nästa! Nåja, jag får väl se det som en rekreation och få se till att få gjort allt det där man aldrig hinner annars. Jag fick ett samtal under hela dagen och det var när vi var ute på lunchen - som jag nästan höll på att glömma av sedan. Det var en låsning i databasen. Men som tur var kom jag på det precis innan vi gick hem - hoppas det löste sig för användaren som ringde ;-)

På lunchen tog vi en timmes promenix i det fina vädret - det är gott att få lite luft när man sitter ionomhus dagarna i ända som vi gör. Det blev en femkilometare med start från jobbet förbi det nya Ullevibygget och sedan förbi Liseberg till Ica Focus där vi steppade in och köpte lite dricka. Sedan tillbaka längs Mölndalsår bort till Svingeln och fram till jobbet.

Efter jobbet var det då gymmet. I dag blev det bara en timma styrketräning och ingen motion alls efter för stackars Wofffegubben hade huvudvärk och ville förstås hem för att vila skallen.
Jag beslöt då att gå hem för att få någon slags motion så jag gick raskt de 6 km hem på en timma och tre minuter.

Resten av kvällen kommer jag att roa mig vid strykbrädan ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 juli 2008 20:41

Kommentarer

Jädrar vad du "smög" till dig steg idag dårå ;-D Här får man ligga i... ;-) Tur man har semester, haha

Skrivet av: Snurran den22 juli 2008 11:51

Ja, men jag är ju en riktig hoppejerka - helgens steg var ju under all kritik så jag får väl försöka snygga till siffrorna lite ;-)

Skrivet av: Angela den22 juli 2008 11:55

Post a comment
Remember Me?