« Så förargligt | Huvudsidan | Vilodagen »

16 juli 2008

En så'n maratondag

DET SLUTADE ATT REGNA EFTER EN STUND så jag kom i väg i alla fall på min tänkta promenad. Det blev full fart mot Sävedalen innan Woffegubben hann i fatt, cirka 6,5 km. Och precis när jag såg fören på bilen så öppnade sig himlens portar igen - snacka om timing!

Vi åkte direkt till gymmet där det blev en timma styrka och 40 minuter intervallträning (1 minut med maxpuls och 1 minut med aktiv vila) på crosstrainern. Jag var röd som en nykokt kräfta i ansiktet när jag äntrade mig upp till dusch och omklädning.

Så dagen har blivit en dag med motion som huvudtema kan man säga... Först simning i morse sedan en lunchpromenad Avenyn upp och över Heden tillbaka och därefter promenad till Sävedalen för att asluta på gymmet med styrketräning och kondition... I morgon blir det nog vilodag ;-)
Nu ska jag bara tvätta lite, packa simväskan för i morgon samt lite vanligt kvällspyssel innan jag gör avslut för dagen.

Skrivet av Angela Müller den 16 juli 2008 20:45

Kommentarer

Vilodag - med simning.. ;-) Ha en bra dag! *kram*

Skrivet av: Snurran den16 juli 2008 23:45

Snurran> Vi fuskade i dag och låg kvar i sänghalmen så det blir en "riktig" vilodag och dessutom slipper Den Grymme Badmästaren få kramp för fjärde dagen i rad ;-)

Skrivet av: Angela den17 juli 2008 08:10

Post a comment
Remember Me?