« Och middagen blev... | Huvudsidan | I och för sig »

13 juli 2008

Den yngre generationen

HAR NU TAGIT ÖVER KOMMANDOT i Varberg...

1_tirturduvornapaplats.jpg

Vi sov länge i morse och det var för att jag trodde i min enfald att det var dåligt väder ute ;-) Det var det inte alls konstaterade jag när jag slog upp mina ljusblå kring halvtio-tiden. Jag vaknade i och för sig först vid halvsju men trodde då, och fick känslan av, att det var grått och trist ute. Jag tittade dock inte ut vilket jag borde gjort för jag får alltid en liten lätt känsla av slöseri när jag sover bort "fina dagar".
Men nu var der som det var när det inte blev som det skulle så jag har alltså lärt mig något även denna dag ;-) Att alltid titta ut innan jag bestämmer vad det är för väder ute...

Barnen kom med tåget vid 14-tiden och Woffegubben hämtade upp dem för vidare transport till "sommarlägret". Jag höll som bäst på med dagens middag när dom anlände men när den var klar tog Steffanie och en härligt promenad runt naturreservatet vilket var en stor lycka eftersom jag sov bort all motion i morse. Woffegubben och Peter slappade lite därhemmavid.

Ja, sedan åt vi middag tillsammans och därefter var barnen och handlade lite inför kommande vecka och packade oss så småningom in i bilen och hem mot Gråbo och arbete i morgon...

Skrivet av Angela Müller den 13 juli 2008 22:20

Kommentarer

Men det VAR säkert mulet på morgonkvisten - solen kom nog fram 09.25 idag :-D ha det gott - trots arbetsvecka! *kram*

Skrivet av: Snurran den13 juli 2008 23:12

Håller med Snurran: Ha en bra vecka, trots jobb. :-)

Skrivet av: Bim den13 juli 2008 23:38

Snurran och Bim> Tack ni bägge trogna kommenterare ;-) Ha en go vecka ni också - ni som inte är löneslavar just nu ;-) *Kramar*

Skrivet av: Angela den14 juli 2008 09:06

Post a comment
Remember Me?