« Turn Winter into Summer | Huvudsidan | I bland »

29 juli 2008

Bjuden på middag

NÄR JAG KÄNDE MIG LITE RASTLÖS frampå dagen blev det en cykeltur in till Varberg så där slog jag ihjäl lite tid. När jag kom hem väntade Evy, min käre granne, på badsällskap och det passade bara så ypperligt så det kunde inte bli bättre. Det är nästan en tradition numera - vi gjorde så i går också ;-)

Det är sååå skönt i vattnet, mint 24 grader varmt.

När Steffanie skulle åka hem i söndags ställde hon frågan om jag åt makrill? Hon hade nämligen inhandlat två varmrökta makrillfiléer som låg i kylen. Det går säkert ner tänkte jag. Det är ju väldans nyttigt med makrill har jag hört.

Så jag värmde lite blomkålsmos och stuvade lite spenat...

20_roktmakrill.jpg

Och Herre Min Je... vad gott det va! Tack Steffanie det var första gången men inte sista!

Nu måste jag ta beslut igen! Alla dessa förb...... beslut! Om Woffegubben ska hämta mig i morgon efter jobbet eller om jag ska stanna en dag till? Det är inte alls frågan om vad jag vill utan vad jag måste ;-)

Skrivet av Angela Müller den 29 juli 2008 20:19

Kommentarer

Goda grannar och god mat är av livets krydda!

( Dagens visdomsord! ) ; - D

Kramizar!

WoffeGubben

Skrivet av: WoffeGubben den29 juli 2008 21:35

Woffegubben> Ja, så är det och jag saknar dig ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den29 juli 2008 21:50

Ja visst är dom goda! Och så enkla! Man behöver bara tillbehör. Stanna du en dag till! Kramkram!

Skrivet av: steffanie den30 juli 2008 12:26

Nu har jag läst sjutton inlägg hos dig. Har kommit lite efter sen jag var borta! ;-D *KRAM*

Skrivet av: Bim den30 juli 2008 13:31

Steffanie> Tyvärr måste jag dra hem i dag för att jobba i kapp lite innan semestern tar vid på fredag. Ja, det var jättegott -jag orkade inte allt i går så jag ska ta resterna till lunch nu ;)

Skrivet av: Angela den30 juli 2008 14:10

Bim> Oj, du är galen! Det har minsann inte hnt något spännande här precis ;-) Annat är det ju med dig som varit utrikes! *Kram*

Skrivet av: Angela den30 juli 2008 14:12

Post a comment
Remember Me?