« Sommarfest i Slottskogen | Huvudsidan | I bland så »

26 juni 2008

Tro det eller ej?!

MEN I DAG - EFTER AVSLUTAD ARBETSDAG bar det av till gymmet!!? Det var hur länge sedan som helst sist - så länge så jag inte ens minns när det var! Woffegubben hängde också på och det var naturligtvis lika länge sedan han var där sist.

För mig blev det 70 minuter styrka och avslutningsvis 20 minuter crosstrainer. Får se vad kroppen tycker om detta till morgonen ;-)

Nu är det Varbergspackning som gäller och sedan blir det sängen så jag kommer i kapp från gårdagens rajtantajtan i Slottskogen ;-)

Denna vecka blev en tredagars arbetsvecka och det känns helt OK så vi kör samma koncept nästa vecka, dvs lediga måndag och tisdag ;-)
På tisdag blir det nämligen en så kallad "affärsresa" till Tyskland med våra campingkamrater. Denna resa gör vi en gång per år och det brukar vara himla trevlig så vi hänger på även detta år. Det blir buss och trevligt sällskap - kan inte bli annat än kul ;-)

Skrivet av Angela Müller den 26 juni 2008 20:51

Kommentarer

Härligt med två tredagarsveckor i rad! :-D

Skrivet av: Bim den26 juni 2008 21:16

Bim> Ja, men å andra sidan har jag redan flera dagar av min semester inbokad med arbete och en resa till Stockholm ;-( Så det gäller att passa på medan det går ;-)

Skrivet av: Angela den26 juni 2008 21:19

Post a comment
Remember Me?