« Göteborgsvarvet 2008 | Huvudsidan | Nästan som vanligt »

18 maj 2008

En lagomsträcka

NÄR STEFFANIE åkte mot Malmö frampå eftermiddagen så tog vi oss en promenad Woffegubben och jag. Mest för att inte stelna till totalt. Vädret var inte speciellt fint, med tanke på hur det var i går, men det regnade inte och solen tittade fram stundtals om än korta dito och vinden var aningen kall. Det förde i alla fall det goda med sig att jag än en gång insåg vilket toktur vi hade i går med perfekt löparväder!

Det blev en 8 kilometers promenad och i ganska så lugnt tempo. Knäet kändes helt OK i gångfart så jag ska nog rätta till mig igen om jag bara håller mig lugn några dagar ;-)

Vi gick en sväng till Olstorp och tillbaka. Det är helt fantastiskt att promenera där uppe med jämna mellanrum för det byggs nya hus så det står det härliga till. Knappt man känner igen sig mellan varven. Men jag tycker det är roligt att det byggs i byn så att den får leva kvar och utvecklas. Kommer det aldrig nytt folk så stängs ju snart både dagis och skolor och så även med affärerna.

Nu ska vi käka lite mat och titta en stund på dumburken men känner jag mig själv rätt så blir det ingen sen kväll utan snarare tidig sänggång med återhämtning som tema ;-)

Skrivet av Angela Müller den 18 maj 2008 18:03

Kommentarer

Ha en lugn och skön kväll nu då. *kram*

Skrivet av: Bim den18 maj 2008 18:21

Skönt med en lugn promenad. Här har vi haft tjejdag jag och Melanie :) Shopping, fika och sova middag :)

Kram och sussa sött!

Skrivet av: Petra den18 maj 2008 18:55

Bim> Tack, det önskar jag dig också! *Kram*

Skrivet av: Angela den18 maj 2008 18:57

Petra> Mysigt! Har killarna varit för sig själva också i dag då?

Skrivet av: Angela den18 maj 2008 18:58

Post a comment
Remember Me?