« Sista dagen | Huvudsidan | In the Early Days of May »

8 maj 2008

Det händer

ATT JAG FUNDERAR PÅ OM OCH HUR jag ska klara genomföra det projekt jag jobbar i ? Projektet tar 100% av min arbetstid och mina vanliga arbetsuppgifter får skötas på ledig tid... Nä, jag skojar - riktigt så illa är det väl inte men när jag känner mig motarbetad, som jag gör i dag, då blir jag grinig! Jag ska inte trötta någon, inte ens mig själv, med några detaljer...
Men det är tur att jag har trädgården att njuta av när jag kommer hem för det gör att jag åtminstone några sekunder kan koppla bort det som inte känns bra...

Det händer utan tvekan saker nu och färgskalan är näst intill perfekt. Rött...

1_rodblommad.jpg

Och vitt...

2_vitblommad.jpg

Rosa...

3_rosablommad.jpg

Beige, eller möjligtvis smutsvitt som Bengt Grive skulle sagt...

4_beigeblommad.jpg

Mörkare rosa...nästan rött...

5_morkrosablommad.jpg

Pärlor...

6_parlblommad.jpg

Och ännu mera vitt...

7_annuenvit.jpg

Men den dyraste busken som jag har är trefärgad...

8_mindyraste.jpg

Nu, efter två maskiner tvätt, ska vi packa inför morgondagens färd mot Varberg efter avslutad arbetsdag. Det ska blil skönt efter en vecka med många intryck och en aning irritation över jobbsituationen. Det blir dock ingen "hel" helg eftersom vi ska cykla Hisingen Runt tidigt på söndagmorgon. Men får vi lika fint väder då som det är nu och har varit hela veckan så är det värt varje minut vi missar i Varberg ;-) Förra året var nog den värsta dagens väder på hela året! Det stormade och regnade och tidvis var det näst intill omöjligt att få cykeln att rubba sig framåt... Det kändes som man stod i en biltvätt med orkan!

Det gäller dock att njuta det som går för nästa helg blir det nog inget Varberg alls... Då är det Stav GöteborgsVarvet på fredagkväll som vi båda ska delta i. På lördag är det Göteborgsvarvet som Steffanie och jag ska deltaga i...
Det verkar lite overkill att åka ner bara för en dag - söndag. Men vi får se, säger jag som har lite beslutsångest ;-)


Skrivet av Angela Müller den 8 maj 2008 20:29

Kommentarer

Och jag fattar inte hur du orkar med ditt tempo! Helt otroligt! ;-)

Skrivet av: Bim den 8 maj 2008 21:07

Bim> Förstår, för jag undrar själv i bland ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 maj 2008 21:11

Känner mig också gring och skolan är nu i tentafas vilket jag känner suger allt. Som mamma och fru ät jag... som kompis vill ni inte veta. Om ett år ska jag ha fest för alla som stod ut med en sur draken!!

Skrivet av: Ahnna den 8 maj 2008 22:25

Ahnna> Det tror jag inte ett ögonblck - att du skulle vara en sur drake ;-) Men jag förstår att du har det jobbigt i tentatider. När man var yngre och gick i skolan kunde man ägna sig åt bara skolan och någon annan (mamma) skötte marktjänsten. Som vuxenstudernande får man ju ta hela biten själv... Håller tummarna för dig!

Skrivet av: Angela den 9 maj 2008 07:13

Post a comment
Remember Me?