« Elva nästan tolv... | Huvudsidan | Dagen började »

9 april 2008

På verkstaden...

STÅR NU MIN CYKEL MED NYA cykeldatorn och allt . Det visade sig att den sensor som läser av hastighet och sträcka var död! Som vi slet med detta i går kväll helt i onödan. Nåja, cykelaffären får nu sända efter en ny och jag lät hela ekipaget stå kvar där så att dom kan montera på den nya delen när den kommer och jag kan konstatera att den verkligen fungerar när jag väl hämtar den. Han visste inte hur lång tid det skulle ta men hoppades och trodde att det skulle gå på några dagar.

När cykeln och den trasiga datorn var i säkert förvar åkte jag till gymmet. Dom hade inte dragit in mitt årskort i brist på aktivitet ;-)
Det blev först timman med styrkepasset och därefter timman med motion på crosstrainern. Först körde jag intervall i 30 minuter och sedan 30 minuter till i något lugnare tempo.

Jag vägde mig på superdundervågen på gymmet innan jag gick hem och kunde konstatera att jag lurat i väg 1,3 % fett sedan jag vägde mig sist för cirka en månad sedan. Det gör ju inget!

Skrivet av Angela Müller den 9 april 2008 21:27

Kommentarer

Grattis till minus 1,3 % ;-D

Skrivet av: Bim den10 april 2008 17:57

Bim> Tack så mycket - dom sitter som berget dom där procenten ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2008 11:47

Post a comment
Remember Me?