« Jag blir aldrig... | Huvudsidan | Måndagar... »

13 april 2008

Nog för i dag

SEDAN JAG KOM HEM FRÅN LÖPRUNDAN I MORSE har jag tvättat 4 uppsättningar med lakan, påslakan och örngott. Det har dessutom torkat ute på vindan så nu doftar det ljuvligt av tvätten. Två av de nytvättade seten läggs direkt i våra sängar så doften av kall vår kommer kunna avnjutas hela natten ;-)
Det blev en maskin med "vanliga" kläder också.

Woffegubben drog runt snabeljohan - vilket i sanning inte var en dag för tidigt. Han berättade redan i går kväll att han blivit anfallen av flera dammråttor vid passage genom huset ;-)

Därefter har jag agerat Spicegirl. Fyra portioner med köttfärssås och spagetti, en köttfärspaj samt fyra portioner med pyttipanna och stekta ägg. Woffe älskar pyttipanna så jag får väl fjäska lite med hon de dagar jag kommer att vara på resande fot framöver ;-) Köttfärspajen är för filmafton med kollega - det brukar också göras när jag är bortrest och något får dom väl ha att tugga på framför dumburken.

Nu ska jag inte göra ett endaste dugg mer i dag än att släpa mig in i vardagsrummet och kolla lite på Animal Planet ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 april 2008 16:28

Kommentarer

Och det är du verkligen värd efter din aktiva dag! :-)

Skrivet av: Bim den13 april 2008 16:47

Jag håller med Bim! Fast jag skrattade lite i mjugg när jag läste det där om dammråttorna för jag mindes Mahnus Ugglas goa Göteborgsskämt från i fredags.. "Har ni swimmingpool?" -"nä, men vi har DAMM under sängen" Hihihi, hehehe, hahaha!
Ha det gott!

Skrivet av: Snurran den13 april 2008 18:21

Bim> Åhh, tack - det är så skönt när man får medhåll ;-)

Skrivet av: Angela den13 april 2008 18:56

Snurran> Haha, jag det hade vi också innan snabeljohans framfart med Woffe i fören ;-)

Skrivet av: Angela den13 april 2008 18:58

Post a comment
Remember Me?