« Listigt ;-) | Huvudsidan | Arbetsläger i Malmö ;-) »

5 april 2008

Nörd! - sa hon

VI ÄR PÅ RESANDE FOT - på väg till Malmö och jag upptäckte att Steffanie var på chatten... När jag berättade var vi befann oss just då och hur vädret var fick jag tillbaka ordet Nörd!

Så är det kanske? Men anledningen till att jag startar datorn och surfar i bilen är för att jag testar så att allt funkar med det mobila bredbandet - och det gör det ju ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 april 2008 09:26

Kommentarer

Blir du inte åksjuk?

Skrivet av: steffanie den 5 april 2008 10:08

You've benn blogged:

http://www.tidningenhennes.se/hs/BlogEntryPage.aspx?id=65683&blog=18&entryid=9

Skrivet av: steffanie den 5 april 2008 10:20

Hahahaha! Du är underbar Angela! Du är min förebild! Jag brukar också ha datorn och det trådlösa modemet i bilen ibland! Men jag är alltid steget efter dig! Du hade det före mig! Och blogg före mig! Och ICQ, MSN, Skype, Google Talk, före mig tror jag! Men så är du ju äldre än mig också! Hahaha! Ingen ska komma och säga att vi gamla tanter inte hänger med i utvecklingen! Eller hur?!?! Kram på dig! Och hälsa Steffanie!

Skrivet av: Bim den 5 april 2008 16:06

Apropå det Steffanie skrev. Jag blir faktiskt lite lätt åksjuk och illamående när jag sitter i bilen och datoriserar! Jag måste titta upp och ut ibland! ;-D

Skrivet av: Bim den 5 april 2008 16:07

Steffanie> Nä, jag bir inte åksjuk. Jag har tränat mig att inte bli det under alla år som jag läste högt i bilen för er under resa och sedan har jag ju fortsatt att läsa högt för Woffe ;-)

Skrivet av: Angela den 5 april 2008 17:18

Bim> Nu blir jag nervös ;-) Förebild - oj det är ett tungt updrag att bära...
Nej, åksjuk blir jag inte med maskinen blir så himla varm i knäet ;-)
Gamla tanter är värst! Tänk vilka krav vi kommer att ställa på åldringsvården...trådlöst på ålderdomshemmet t ex. Man får väl bara hoppas att dom inte inför datorfri tid!?

Skrivet av: Angela den 5 april 2008 17:21

Post a comment




Remember Me?