« Seg morgon... | Huvudsidan | Hemma hos... »

27 april 2008

Listigt igen

HOS min gode bloggkamrat och numera in realvän hittade jag en lista som så många gånger innan...

Det känns ganska lagom avsluta den dag som ju faktiskt redan är slut med att besvara den...

Yrke
Systemansvarig och systemadministratör…

Födelseort
Mölndal såklart.

Kroppsfysik
Minst 10 kilos övervikt annars är jag i god form ;-)

Frisyr och hårfärg
Cendré och kortkort för det mesta. Undantag när jag inte hinner att klippa mig ;-O

Ögonfärg
Gråblå – tror jag.

Längd
161 cm.

Vikt
Målet är 67 och jag har 10 kilos övervikt så då kan ju kretig och pletig dra vissa slutsatser…

Ursprung
Mölndal, född på Mölndals BB, uppväxt i Lackarbäck och Toltorpsdalen och sedemera Solängen.

Kroppsbehåring
Jamen hallå. Mina kära barn övertygade Woffegubben att jag behövde en ladyshave för många år sedan…innan dess var det lugnt ;-)

Husdjur
Numera inget om man inte räknar två pudlar och en Border Collie samt två rexkatter som då och då är ”mina”.

Röker
Nej, jag snusar, tyvärr.

Alkohol
Jag sänker gärna en pilsner i gott sällskap och vin går också bra i lagom dos.

Droger
Vet inte har aldrig testat!?

Mat
Älskat all god mat från en välkomponerad sallad till värsta lyxrätten. Slättvaren på konferensen var helt OK. Med andra ord fisk, kyckling och veg – äter inget kött av nöt och gris.

Musik
Allt som är modernt och medryckande ryggar dock tillbaka för häftig hårdrock och ”svensktoppsmusik” ala dansband.

Böcker
Jag läser alltid däremot så kan det hända att det blir samma sida varje kväll för att jag är så trött så jag inte hinner längre men tycker att jag behöver upprepa den sist lästa för att var up to date. Jag läser för närvarande två böcker, en hemma och en här i Varberg. "Husvagnsboken" är Flicka med pärlörhänge av Tracy Chevalier. Holländskt 1600-tal. Hemma läser jag en svensk deckarförfattare i sjukhusmiljö som jag glömt namnet på. Bägge böckerna är på rekommendation av Mönsterbarnen…

Film
Som vanligt måste jag svara att jag är en riktigt dålig fim- och TV-tittare men när det väl blir av så kan stundvis bli förtrollad ;-)

Favoritskådis
Många, men vem tusan kommer ihåg dessa fantasiska människors namn! I kväll såg vi en film med Brad Pitt wow!

Tv-program
Njae, nu var vi ju där igen! Jag följer inga serier p g a tidsbrist och förmodligen lite dåligt minne. Däremot kan jag fastna vid Animal Planet eller Discovery om jag råkar passera vardagsrummet. Det händer också att Woffegubben har spelat in någon intressant film som han tycker att vi ska se tillsammans. Är det en fredagskväll somnar jag garanterat efter en kvart ;-) Det innebär att det brukar ta några kvällar i anspråk innan vi kommer igenom en långfilm…

Skrivet av Angela Müller den 27 april 2008 00:18

Kommentarer

Kul lista! Jag kanske snor den! ;-D

Skrivet av: Bim den27 april 2008 11:37

Bim> Det tycker jag absolut att du ska göra ;-)

Skrivet av: Angela den27 april 2008 12:42

Post a comment
Remember Me?