« Sämre utsikt kunde man haft | Huvudsidan | Seg morgon... »

25 april 2008

Konferens och ingen kamera

DET VAR EN GIVANDE KONFERENSDAG som handlade om Krav- och behovsanalys. En mycket bra föreläsare och intressanta grupparbeten. Förhoppningsvis ska jag kunna dra nytta av min nya kunskap i mitt arbete.

Efter att ha suttit inne en hel dag i det fina vädret var det skönt med en promenad efter konferensen. Kollegan och jag drog i väg och det var många dito som hade kommit på samma sak. Vilket i sig inte var konstigt för vädret var underbart och alla hade vi ju som sagt suttit still hela dagen. Tyvärr fick jag inte med någon kamera så det blir inga bilder. Jag har visserligen tagit några minnesbilder men dessa är inte så lätta att publicera i bloggen ;-) Kameran ligger nämligen i tryggt förvar i cykelväskan!

På kvällen blev det middag, trerätters förstås, gott vin till och umgänge med hela avdelningen vilket alltid är givande i tillstånd som detta. Vi hade en kollega som fyllde år och han blev förstås firad med både sång och hurrarop.

Efter middagen blev det baren och det blev det alldeles för länge ;-) Jag hade visserligen satt klockan på väckning i morse för att hinna med en promenad men jag stängde av den väldans diskret och somnade om så gott så gott. Med kollega som spelade medhavd ukulele var det svårt att lämna sällskapet. Vi skrålade och sjöng ända in på morgonkvisten ;-)

Nu vankas det frukost och sedan färd åter till gruvan och resten av dagen är det möten, möten och lite möten. Men det är ju fredag och så fort vi blir "frisläppta" bär det av mot Varberg och Getterön...härligt!

Skrivet av Angela Müller den 25 april 2008 07:30

Kommentarer

Ha en underbar helg i Varberg nu! :-)

Skrivet av: Bim den25 april 2008 20:14

Bim> Tack, denna helgen blir det arbetsläger ;-) Vi ska försöka få klart golvet i yttertältet. Ha en skön helg du med! *Kram*

Skrivet av: Angela den26 april 2008 11:39

Post a comment




Remember Me?