« Jisses... | Huvudsidan | Sedan sist »

1 april 2008

Ett tusen tvåhundra tjugonio

NEJ, JAG SIMMADE INTE så många meter i morse - nädå, det är helt andra siffror. Nämligen förbrukade kalorier med cykelturen hem och spinningen i kväll på gymmet.
Simmade gjorde jag bara 700 meter ;-)

Det blev en attans fin tur hem och det gick förvånansvärt bra med "hemskebackarna" i Jonsered. Nu känner jag att jag har nytta av alla mina enträgna spinningpass på gymmet under höst och vinter. Det är inte alls lika jobbigt att komma igång som det brukar vara den första tiden sedan uppehållet från förra säsongen. Och framför allt så känns det inte som om sadeln satt kvar i den där mindre ädlare delen av kroppen som till vardags oftast benämns som röven ;-)

Jag var lite tveksam till att jag hade anmält mig till ett spiningpass nu i kväll och hade väl vissa tankar under dagen på att avboka . Det blev aldrig av - men trots att jag redan hade 3,2 mil i benen från hemfärden så gick det som på rulle ;-)

Det tog mig 1 timma och 43 minuter från stan och hem och som sagt det är 3,2 mil totalt. Nästan ingen vind och härligt väder, perfekt för cykling. Jag hade en medelhastighet på 19,1 km/h men maxhastigheten kan jag tyvärr inte se. Jag kan inte påstå att jag är kompis med den nya cykeldatorn... Jag vill ha en...

thn_481111.jpg

...vill ha, vill ha...

På Rulle ja, det är en aktivitet som vi har i vår friskvårdsförening på jobbet. Så nu gäller det att cykla som bara den så vårt lag vinner. Den startade officiellt i dag och pågår till långt in på hösten.

Nu ska det tydligen bli dåligt väder några dagar framöver så vi får väl se hur det går med cyklingen. Det pratas till och med om att det kan komma snö till helgen - men va fan!?

Skrivet av Angela Müller den 1 april 2008 21:55

Kommentarer

Hallå!
Herregud, 1229 kalorier, det är bra mycket. Sen gör man väl av med minst 500-800 kalorier bara för att andas och få organen att funka?! Så då har du gjort av med ca 2000, så bra! Då kan du ju käka ganska mycket och ändå gå ned i vikt (jmf med en påse XV eller halvfartstallriken).
Du får säga & tycka vad du vill, men jag tycker att du är jätteduktig!
Såg oxå att dina goda recept + bilder dyker upp lite igen - härligt!

Keep up the good work!!! Ha det gött!
;.) Pia

Skrivet av: Pia den 2 april 2008 15:24

Pia> Tack! Det är ju lite kul att se vad man kan göra av på i kalorier för olika aktiviteter. Jag har alltid min pulsklocka på vid träning och kan där se hur mycket jag förbrukat. Hur går det för dig med sopporna?

Skrivet av: Angela den 2 april 2008 15:33

Och du är lika fantastiskt duktig som vanligt! :-D

Skrivet av: Bim den 2 april 2008 19:09

Har tyvärr inte kommit igång ännu med sopporna. Drar mig väl för det (är ju ganska gott att käka).
Håller mig dock till halvfarten på vardagarna och lägger till ngt gott på helgen.

Tror att jag ska ta de sista tre veckorna nu i slutet på april..... tror...

;.) Pia

Skrivet av: Pia den 3 april 2008 09:09

Bim> *Smilar lite generat*

Skrivet av: Angela den 3 april 2008 09:50

Pia> Du är i samma sits som jag då ;-) Drar mig också men har tänkt att ta april som en sista spurt innan sommaren...vi får se ;-)

Skrivet av: Angela den 3 april 2008 09:52

Post a comment




Remember Me?