« Sista i dag | Huvudsidan | Jag vände under en bro ;-) »

22 april 2008

Det är tur att man har vänner

EFTER GRUVAN I GÅR så gick jag till Stockholms Central för att möta upp en mycket god blogvän som jag tycker att jag känt i åratal fast vi ens aldrig hade träffats - förrän i dag! Det har varit på tal några gånger men inte blivit av förut. Jag är glad att det blev av till sist. En sådan trevlig måndagskväll i Den Kungliga Huvudstaden kan jag inte erinra mig ha haft förut ;-)

Vi gick till min favvopub "runt hörnet" och hade en helt fantastisk kväll. Vi pratade och pratade, skrattade och skrattade, löste världsproblemen avverkade världspolitiken och kvällen blev helt underbar...

1_jerry.jpg

Det blev några pilsner, det ska i ärlighetens namn erkännas, och det blev lite att äta. Jag valde som vanligt min ceasarsallad...

2_mariestadosallad.jpg

Faktum är att Jerry var precis så som jag föreställt mig bara genom att följa hans blogg i några år och det gjorde mig glad och jag hoppas verkligen inte det ska dröja innan vi får chans att ses igen. Umgänget kändes helt invant fast det som sagt var första gången vi träffades "på riktigt"...

3_skaltamigfan.jpg

Vi blev bokstavligt utslängda en halvtimma efter den officiella stängningstiden ;-)

Skrivet av Angela Müller den 22 april 2008 15:05

Kommentarer

Vad trevligt! Kul att det finns bloggvänner som törs! ;-D

Skrivet av: Bim den22 april 2008 15:58

Bim> Nästa gång träffas vi - du, Snurran och jag ;-) Klart du törs det! Jag äter inte Stockholmare...

Skrivet av: Angela den22 april 2008 16:07

;-D

Skrivet av: Bim den22 april 2008 16:17

Angela!
Tack för en fin kväll. Det värmde i hjärtat och precis som du skriver så kändes det så naturligt allting. Varberg nästa...(;-)

Skrivet av: Jerry den22 april 2008 19:06

Jerry> Tack själv - jag kommer att leva länge på den här kvällen! *Kram*

Skrivet av: Angela den22 april 2008 19:21

Post a comment
Remember Me?