« Två minus | Huvudsidan | Som sagt var »

11 april 2008

Bara 7 kilokalorier

SKILJDE CYKELTUREN HEM från "tillturen" i morse! Och då har jag ändå kämpat som en blå för att ta mig hem med motvind och trötta ben ;-) Det tog mig 14 minuter längre än i morse på grund av omständigheterna. Och jag lyckades inte på något sätt hålla samma puls. Jag måste dessutom lära mig det här med kadensen. För att få en hög kadens ska man helst cykla på lägre växlar, alltså mindre motstånd, men det passar inte mig alls. Jo, jag försökte ungefär halva vägen och lyckades en bit men på något sätt har jag fått in cykelrytmen med hårdare motstånd på pedalerna och tyckte jag höll på att trampa mig fördärvad nu när jag försökte hålla 80 varv/minut som är det bästa enligt experterna. Så är det helt säkert också men som sagt...

Totaltid: 01.51.33
Maxpuls: 133 (144 i morse när jag var utvilad)
Medelpuls: 114 (120 i morse...)
Distans: 32 km
Maxhastighet: 39,5 km/h (41,0 i morse...)
Medelhastighet: 17,2 km/h (19,5 i morse...)
Förbrukade kalorier: 589 (582 i morse...)
Max cadens: 58 (samma i morse...)
Medel cadens: 106 (96 i morse...)

Men förutom motvind och trötta ben var det en bra tur. Jag behövde bara ha ett par tunna handskar till skillnad mot i morse när jag behövde ett par rejäla vantar ovanpå handskarna ;-) Fötterna behövde inte heller tinas upp i några timmar som i förmiddags - tvärtom efter dusch var jag fit for fight igen om jag nu bara hade haft krafterna ;-)
Sedan är det ju å andra sidan så att det är mer backar och svagt uppåtlutande på vägen hem än på vägen till... Dessutom är väl kanske inte konditionen riktigt på topp ännu men ska väl förhoppningsvis bli?

Egentligen borde jag dra igång några maskiner tvätt men jag tror inte jag orkar hålla mig vaken så länge så det får bli i morgon. Jag borde också ta mig till gymmet i morgon och köra ett styrkepass eftersom det är en bristvara denna vecka. Nästa vecka blir tyvärr inte bättre för då ska jag till Stockholm igen - först på onsdag och hem sent torsdagkväll och sedan åter på söndagkväll igen för att landa hemma igen först på tisdagkväll...

På fredag ska vi dessutom starta vår säsong i Varberg ;-)

Skrivet av Angela Müller den 11 april 2008 19:11

Kommentarer

Det lät som en hektisk vecka nästa vecka!

Ha en trevlig helg nu!

Skrivet av: Bim den11 april 2008 19:43

Bim> Ja, ska jag vara riktigt ärlig, och det ska jag ju för det har mamma fostrat mig till, så kunde hälften vara nog. Det är inga lätta saker som det handlar om heller - tyvärr... Ha en trevlig helg do och familjen oxå *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2008 19:47

Åh varbergs bilder ser jag fram emot/ahnna

Skrivet av: Ahnna den11 april 2008 21:28

Ahnna> Vad roligt att höra ifrån dig! Det var ju evigheter sedan sist! *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2008 21:31

Tänk att det redan är dags för Varberg igen! Tiden går blixtsnabbt - snart är sommaren här!
Ha det gott! :-)

Skrivet av: Snurran den11 april 2008 22:38

Ja jag lever och gissa vem som börjat blogga.. Välkommen att titta in i nybörja stadiet http://draken.bloggspace.se /kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den12 april 2008 22:40

Snurran> Ja. äntligen! Som vi längtat!

Skrivet av: Angela den12 april 2008 23:05

Ahnna> Och gissa vem som läst alla dina inlägg ;-) KUL!

Skrivet av: Angela den12 april 2008 23:06

Post a comment
Remember Me?