« Vårkänslor | Huvudsidan | Säg den glädje som varar... »

16 mars 2008

Fler vårtecken

PRIO ETT DENNA SÖNDAG blev hemmet - jag avbokade således Afro Powern tidigt i morse. Jag kände en större glädje vid att bli klar med fönsterputsningen med tanke på att vi i dag hade en riktigt första vacker dag i mars. Man skulle nästan kunna säga att Orchideerna vann striden...

1_orchideernavann.jpg

Solstollen har lyst på oss med kraft hela dagen och det vet jag inte när jag kunde säga sist? Det kändes näst intill som om livet började rinna till igen! Jag blir mer och mer övertygad om att man borde vinterförvaras någon annan stans på jorden hur äldre jag blir.

Jag putsade alltså resten av husets fönster och jag undrar för var gång hur länge jag ska orka? Men det är en fröjd för själen att sedan beskåda reslultatet - det kan man inte förneka!

Att upptäcka dom små glimtarna av att faktiskt våren är på gång det är en sann lycka i sig...

2_gulkrokus.jpg

Att Woffegubben byter till sommardäck är verkligen ett tecken på att våren är på G...

3_sommardackpa.jpg

I gräsmattan sticker några små gulisar upp...

5_krokusarigte.jpg

Och som sagt, vill man bara se vårtecktecken så gör man det även om man måste anstränga sig lite...

6_villmanbara-.jpg

Skrivet av Angela Müller den 16 mars 2008 22:01

Kommentarer

Vår var det ja..Hur har ni det med snöoväder i väst-Sverige idag? :-(

Skrivet av: Snurran den17 mars 2008 15:03

Snurran> Usch och fy är inte starka ord nog. Fick en chock när jag tittade ut i morse ;-(

Skrivet av: Angela den17 mars 2008 16:18

Kanske inte så smart att byta däck... ;-)

Skrivet av: Bim den20 mars 2008 17:26

Bim> Äsch, litte spänning ska man väl ha här i livet ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den21 mars 2008 10:11

Post a comment
Remember Me?