« 4,7 km x 2 | Huvudsidan | Helgen som gick... »

27 mars 2008

Efter två givande dagar...

...ÄR JAG ÅTER HEMMA I FAMILJENS SKÖTE. Det har varit fina dagar i Stockholm inte bara arbetsmässigt utan även väder- och umgängesmässigt. Lagom kallt och soligt för att kunna powerwalka till "gruvan" t o r dessa dagar. Lite lagom umgänge på kvällarna och enda smolken i bägare var att jag släpat omkring joggingkläder och skor till ingen nytta ;-)

Första natten kunde jag inte sova och knappt den andra hellr även om den nu var bättre än den första ;-)
I morse när klockan riingde 05.00 för jag skulle hinna med en joggingtur så tvekade jag en stund innan jag ställde om klockskrället på ny vakningstid!

Jag somnade visserligen kring 01-tiden i natt och fick i alla fall ett par timmars rejäl sömn men det blev i alla fall ingen joggingtur i morse! Lite ångest hade jag när jag vaknade på nytt att klockan pockade på min uppmärksamhet men vad skulle jag då göra? Det fanns ingen tid till något annat än frukost och promenad till gruvan för dagens arbete. Det är dock en tröst att vi rört oss via promenader, nästan en min om dagen, så jag lyckades snart förtränga min lathet.

Förutom dagens arbete har jag haft en facklig MBL via telefon och tyvärr fått besked om att Anna och Oskar tyvärr ligger dåliga bägge två och inte kommer att kunna bevista det Gråboitiska hemmet denna helg, detta också via telefon. Dock fick jag glädjande besked precis vid infart till Göteborgs Central att Steffanie och Peter kommer trots detta avbräck i familjenumgänget ;-)

I morgon vankas det möten och arbete i den vanliga "gruvan" men det är ju trots alt fredag ;-)

Skrivet av Angela Müller den 27 mars 2008 22:50

Kommentarer

Så trist och typiskt att de skulle bli sjuka just när de skulle ner till er :-/ Hoppas ni får tid att umgås allihopa snart igen! Ha en skön helg! *kram*

Skrivet av: Snurran den28 mars 2008 16:28

Skönt att åtminstone hälften av ungarna kommer! *kram*

Skrivet av: Bim den28 mars 2008 19:28

Snurran och Bim> Ja, det var verkligen otur och tråkigt för oss alla. Förmodligen ses vi väl hela familjen till midsommar men det är ju en bit kvar dit...
Trevlig helg till er också! *Kram*

Skrivet av: Angela den29 mars 2008 01:42

Post a comment




Remember Me?