« Första soppdagen | Huvudsidan | Tredje soppdagen »

4 mars 2008

Andra soppdagen

I DAG HAR JAG VARIT konstant hungrig hela dagen! Vad annat kan man väl förvänta sig? Som tur var föreslog min gode kollega David att vi skulle ta en promenad i det fina vädret. Han behövde beställa nya däck till sin cykel och han vet ju hur sugen jag är på ny cykel så vi gick helt enkelt över bron till Backaplan och klev in på Sportson.
Jag stod länge och dreglade över en skönhet av detta märke. David kör den själv och rekommenderar varmt!
Nåja, vi får väl se hur det kan bli med den saken?!

Efter jobbet var det förstås gymmet som gällde. Woffegubben körde sitt styrketräningspass och jag värmde upp inför spinningpuls-passet med att gå en timma i rask takt på löpbandet (5,8 km). Sedan blev det då en timma spinning.
Det gick förvånansvärt bra med tanke på att jag nu är inne på andra dagen av sopperiet!

Så nu är det bara att packa gymväskan för i morgon har jag träff med min instruktör som ska ha lite uppföljning med mig och mitt nya superset-program.

Skrivet av Angela Müller den 4 mars 2008 22:02

Kommentarer

Hur länge ska du hålla på med sopp-dieten den här gången då?

Skrivet av: Bim den 5 mars 2008 14:47

Bim> Tanken är att ta dom "sista" 10 kilona men vi får väl se hur länge jag står ut. Jag fryser som en hund och inser nu att det var mycket lättare i somras. *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 mars 2008 14:54

Uh strongt att klara ut det fast du får i dig så lite energi i form av mat.

Cykel skulle jag med behöva... skitungarna på gården här har sabbat både min cykel OCH barnsitsen som Melanie åker i :(

Kram Petra som fick dispans att sitta vid datorn av dottern :D

Skrivet av: Petra den 5 mars 2008 16:30

Petra> Då förstår jag att du verkligen behöver en ny cykel. Tyvärr behöver ju inte jag det men jag vill gärna ;-)

Skrivet av: Angela den 5 mars 2008 18:03

Ojjj vad duktig du är som orkar träna så intensivt med bara soppa i kroppen. Men, är det så jättebra i längden??
Jag kan tänka mig att det är en bra kick att komma igång, att äta soppa några dagar. Men tänker du äta soppan tills du gått ner 10 kilo??
Jag skulle vilja bli av med 5 kilo tills sommaren, men har super svårt att komma igång. Kanske det beror på att jag egentligen är rätt nöjd med mig själv, men dessa 5 kilon vore ändå skönt att slippa i sommar. Kan du inte lägga ut soppreceptet??
Lycka till, och du imponerar verkligen på mig, så mycket som du tränar :)
Ha en skön torsdag!

Skrivet av: Nilla den 6 mars 2008 09:13

Nilla> Jag har inte bestämt hur länge jag ska köra soppan den här gången så hur många kilon det bir innan jag går över och äter vet jag inte. Däremot så tränar jag inte lika intensivt (men tack för berömmet) nu. Mina två "stora" grejer, Kortvasan och Vasaloppscyklingen är förbi och då kommer det per automatik att bli mindre träning.
Jag har inget sopprecept att lägga ut för det är färdiga soppor som jag köper via Xtravaganza som jag är medlem i.
Eftersom jag inte vet var du bor så kan jag inte lova att det finns någon Xtravaganza i din härrad men du kan gå in och söka på nätet för att få visshet.
Ha en lika skön torsdag du!

Skrivet av: Angela den 6 mars 2008 11:12

Hej på er alla soppätare. Förlåt att jag tränger mig på. Jag gick in på nätet och sökte på "xtravaganza", och hamnade på Din JÄTTEBRA sida.
Jättemysiga bilder och vilka helt fantastiska grönsaksrätter ser fram emot att kunna äta sådant igen. Jag är inne på min trettonde dag med enbart soppor och vatten. Igår var det första träffen med gruppen kul att vara en grupp där man kan dryfta sina tankar, frågor och få lite tips av andra. (Jag hade gått ned 8 kg på 12 dgr, helt fantastiskt). Jag tränar bara en gång i veckan, men sen promenerar jag en hel del, ska träna mer när knän, fötter och flåset tillåter detta.
Hoppas att det går bra för er andra också.
Kramar och lycka till

Skrivet av: Rose-Marie den 6 mars 2008 13:17

Rose-Marie> Kul att höra ifrån dig! Du tränger dig verkligen inte på det är bara kul att höra ifrån andra likasinnade. Jag har ju varit med så länge nu i xtravaganza så jag har gått över till lifetime - fortsättningen av det du går nu. Lycka till och hör gärna av dig då och då!

Skrivet av: Angela den 6 mars 2008 13:26

Aha, så det är färdiga soppor som du äter. Trodde det var nån sån där soppa som man kan laga själv. Men då ska jag söka på xtravaganza och se vad som kommer upp :)
Sånna köpe påsar innehåller ju alla vitaminer, så då förstår jag att du kan både träna och äta dom länge.
Lycka till, tycker du är super duktig.

Skrivet av: Nilla den 6 mars 2008 18:25

Nilla> Tack - uppmuntran och glada tillrop suger man ju i sig ;-)
Ja, det är påsar med pulver som man rör ut i varmt eller kallt vatten. Det finns jättemånga smaker men jag föredrar "mat" sopporna, dvs grönsaks, svamp, kyckling och sparris. Sedan finns det aprikos, choklad, cappuchini, blåbär and you name it. Man får helt enkelt testa sig fram.
Oftast måste man vara medlem på ett gym som då har "rätten" att hålla kurser i xtravaganza för det är ett koncept som går ut på mycket mer än att bara gå ner i vikt, men det har du säkert redan förstått när du sökt på nätet om det. Hör gärna av dig igen om dun inte hittar vad du söker.

Skrivet av: Angela den 6 mars 2008 21:40

Post a comment
Remember Me?