« Nästan tusingen i dag | Huvudsidan | Andra gången »

7 februari 2008

Superduper

I GÅR HADE JAG TRÄFF MED CATARINA en av instruktörerna på "mitt" underbara gym. Hon är dessutom med i Xtra Vaganza-gruppen som konsulent och är en helt underbar tjej precis som alla andra på detta fantastiska gym!
Nåväl, hon skulle sätta ihop ett nytt styrketräningsprogram åt mig då det var dags för lite variation. Första frågan var vad jag hade för mål med min träning...

Upps! Det hade jag ju inte klart för mig mer än det där luddiga att man vill må bra och skaffa sig lite muskler som behövs då man har ett stillasittande arbete och därtill lite kondition.
Catarina ingrep och visste att jag gillade konditionsträning och insåg att jag behövde lite tuffare tag.
Just detta tycker jag är så outstanding med gymmet! Dom lägger märke till varje medlem och kommer sedan med rekommendationer som är specialsydda för var och en!

Hon gjorde klart för mig att hon tänkte sätta ihop ett Superset-program och jag blev jätteglad för det är nog precis vad jag behöver ;-)
Vi gick förstås igenom övning för övning och hon förklarade jättebra hur det skulle kännas, hur man skulle "angripa" sig övningen och varför den var bra.
När vi var klara sade hon att programmet ska göras klart och att jag kan hämta ut det i morgon.

Gissa om jag var spänd av förväntan i dag när jag anlände till gymmet för att cykla Spinning Intervall. Och eftersom jag var där mer än timma innan spinningen skulle börja så hann jag testa igenom det nya styrkepasset.
DET var BARA så KUL!

Åhh, jag längtar tills jag kan köra det igen!

Efter "testet" var det så dags för Marie, spinninginstruktören, att köra skiten ur oss och det gjorde hon med bravur! Ett himla mysigt pass och jag känner mig otroligt tillfreds nu när jag snart ska hoppa i sängen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 7 februari 2008 21:30

Kommentarer

Åh skönt med nytt träningsschema.. Jag längtar tills jag får tillbaka min rörlighet så jag kan sätta igång lite igen..

Kramis

Skrivet av: Petra den 7 februari 2008 22:21

Petra> Ja, rörelseglädjen kan aldrig uppskattas nog. Speciellt när man inte har den. Hoppas att du snart blir fit for fight igen! *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 februari 2008 08:57

Post a comment




Remember Me?