« Hemma igen | Huvudsidan | Näst sista... »

16 februari 2008

Stavgång, styrka och en gnutta motion

WOFFEGUBBEN JOBBADE SIN LÖRDAG i dag och jag hade inplanerat att köra ett pass på gymmet. Vi kom fram till att vi skulle träffas där efter Woffes avslutade arbetsdag. Det innebar, eftersom vi är så fattiga i vår familj så vi bara har en bil, att jag helt enkelt fick stavgå till gymmet. Nåja, på grund av den fattigdomen snek jag till mig näst intill 10 000 steg och 6,1 km ;-)

På gymmet "körde" vi våra respektive styrkepass. Mitt superset-pass tog i dag 55 minuter och sedan avslutade jag med 30 minuter motion på crosstrainern. Woffe körde lite löpband och lite motionscykel som motion efter sitt styrkepass.

Efter det körde vi vägen om Alingsås och fick handlat lite. Mjölken, smöret och ungefär resten av allt annat också, var slut så det var dags att fylla på.

Kvällen ska ägnas åt lite samkväm, packningar och "tvättomhändertagande" av det två maskiner jag körde innan jag stavade i väg till gymmet ;-)

I morgon blir det alpcykling igen men dock ingen badminton på grund av att tiden blir knapp då jag ska resa tillbaka till Den Kungliga Huvudstaden igen. I och för sig hade det nog gått att klämma in men min stressnivå just nu säger mig att det kanske inte är så bra att anlända till Göteborgs Central med tungan hängande som en röd slips och badmintonrack i högsta hugg, jag har ju dessutom ingen som helst nytta av ett badmintonrack i Stockholm så vitt jag vet i dag ;-)

Skrivet av Angela Müller den 16 februari 2008 20:11

Kommentarer

Ha en skön lördagskväll! *kram*

Skrivet av: Bim den16 februari 2008 22:02

Fast vi har rackethallar här också.. ;-)

Skrivet av: Snurran den16 februari 2008 22:28

Bim> Tack detsamma! Jag somnade som vanligt 10 minuter efter nedsläpp i soffan ;-) Och i dag till kommisarie Lynley - attsingen också!

Skrivet av: Angela den16 februari 2008 23:56

Snurran> Se det betvivlar jag inte en sekund men då har jag ju ingen medspelare med mig, bara ett racket ;-)

Skrivet av: Angela den16 februari 2008 23:57

Herregud. Stavgång plus massa träning på gymmet. Och jag som är glad om jag lyckas trycka ner mig i roddmaskinen en kvart.

Skrivet av: Andreas den18 februari 2008 15:31

Andreas> Har jag full förståelse för - något tråkigare finns ju inte ;-)
Jag värmer upp i roddmaskinen före styrkepasset men bara 5 minuter och det är i stort sett 5 minuter för mycket ;-)
Jag hade hellre ställt mig på löpbandet men den där förb... roddmaskinen är alla intruktörers älskingsrekommendation...

Skrivet av: Angela den18 februari 2008 15:39

Post a comment
Remember Me?