« Resten av kvällen | Huvudsidan | Nästan tusingen i dag »

4 februari 2008

Ojdå

KVÄLLEN ÄR JU REDAN SLUT! I och för sig så har jag ägnat den på gymmet så det kanske inte är så förvånande. Jag körde mitt styrkepass i dag som tog 70 minuter men först blev det uppvämning med snabb gång i 30 minuter (3.2 km).
Efter styrkan tog jag ett kortkort löppass på bandet. Jag sprang inte så fort och bara en halvtimma (3,6 km).
Sedan fick det vara nog för i dag. Vi simmade ju i more också så jag tror inte jag behöver ha dåligt samvete ;-)
På jobbet har jag suttit på andan hela dagen i ett långt möte så det var inte fel att äntligen få röra på benen lite ;-)

Skrivet av Angela Müller den 4 februari 2008 22:38

Kommentarer

Det är aldrig fel att röra på benen en stund eller två ;-)

Skrivet av: Snurran den 5 februari 2008 22:30

Snurran> Nä, det är så sant som det är sagt! Jag läse omm ditt spännande pass som du har varit på i kväll. Jag kan trösta dig att jag hänger inte heller med. Det enda som funkar perfekt är Pace och spinningen ;-) Allt annat är jag minst 15 rörelser/steg efter dom andra. Step ska vi bara inte nämna...

Skrivet av: Angela den 5 februari 2008 22:37

Men det är rätt kul iallafall..! :-D

Skrivet av: Snurran den 6 februari 2008 21:35

Snurran> Ja, det är jättekul och man får helt enkelt ignorera att man ligger lite efter ;-)

Skrivet av: Angela den 7 februari 2008 09:42

Post a comment
Remember Me?