« Sakta men säkert | Huvudsidan | Coopertest »

26 februari 2008

Bara spinning

MEN EFTERSOM JAG VAR DÄR CIRKA EN TIMMA innan spinningen skulle börja så tog jag en kvart på roddmaskinen och sedan hann jag även en halvtimma på crosstrainern så man kan väl säga att jag var någorlunda uppvärmd i alla fall till spinningpasset ;-)

Det var tufft med spinningen i dag - det är förmodligen fortfarande skidturenn som spökar lite med mig. Men jag trampade på med god vilja och hemlängtan så även den timman tog slut.

Hos optikern i dag blev det lite förändringar i linseriet - han säknkte ytterligare på mitt "tittöga" med 0.25 så nu får vi se om det går bättre. Jag gav upp också och beställde ett par brillor som jag ska ha vid datorn, alltså både linser och brillor. Jag har kämpat emot länge men inser att det är dags att bli besegrad. Att däremot gå tillbaka till enbart glasögon vill jag inte. Hur skulle det gå när jag löptränar eller tränar på gymmet? Så jag kämpar på så länge det går ;-) Bara jag kan se pulsklockan så ska jag inte klaga.
Jag testade även ut ett par glasögon för "långsikt" som skulle vara bra att vid bilkörning t ex. Men jag avvaktar tills jag blir miljonär. Inte nog med att jag är dyr i drift Woffegubben var också hos optikern i dag och beställde nya "ögon".

Nu är gymväskorna för morgondagens aktiviteter packade och nu är det väl bara lite sömn som återstår. I morgon är det styrketräning för oss båda och på torsdag har jag ett spinningpass inbokat men...

Skrivet av Angela Müller den 26 februari 2008 21:55

Kommentarer

Ja, usch... Det är alldeles för dyrt med linser och glasögon...

Skrivet av: Bim den27 februari 2008 15:11

Bim> Håller med du ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den27 februari 2008 16:28

Post a comment
Remember Me?