« Hemma igen | Huvudsidan | Mjukstart »

10 januari 2008

Little Miss Sunshine

I KVÄLL HAR VI BARA TAGIT DET LUGNT och njutit av en film med titel som rubriken. Den var riktigt härlig film och gav oss många befriande skratt ;-) Vi fick den i julklapp av Anna och Oskar. Ja, förresten vi fick flera filmer men jag ska väl inte avslöja alla i kväll.

Annars rör sig tankarna fortfarande mycket med allt vi upplevt på vår Thailandsresa. Det tar tid att samla alla intryck, sortera och lagra ner i minnet.

En av de sista dagarna tog jag lite foton i poolbaren där vår favvokypare jobbade. Han var också väldigt intresserad av veta mer om oss. Han hade humor och var alltid glad. Poolbaren låg längs ner i bassängområdet, alltså vid den bassäng som var för barnen för spel och lekar samt en bubbelpool. I måndags kom han upp och kikade efter oss vid bassäng två, den som då ligger en trappa upp från baren. När han fick syn på mig vinkade han glatt så vi bestämde oss för att gå ner en stund och ta något att dricka och prata lite.

När jag senare på kvällen hade bloggat så tog jag datorn i handen och gick ner för att visa att nu fanns han minsann på internet blev han aldeles til sig ;-) Han ropade på alla sina kolleger och visade och dom blev mäkta imponerade.

Tyvärr fick vi inte träffat honom den sista dagen då han inte hade börjat jobba innan vi var tvugna att åka. Men hans kolleger lyste upp när vi kom ner för sista gången så jag hoppas att dom förmedlade vår hälsning. Han var mycket noga med att fråga om vi skulle komma tillbaka nästa år...

Den här bilden, som Woffegubben tagit, från Cape Panwa får avsluta dagen...

1_mopparparadjpg

Skrivet av Angela Müller den 10 januari 2008 22:11

Kommentarer

Älskar dina små berättelser! :-)

Skrivet av: Bim den11 januari 2008 14:39

Bim> Tack ;-)

Skrivet av: Angela den11 januari 2008 17:42

Oj det var fasligt vad många mopeder det stod parkerat där.. Är det månne där ni hyrde era?

Skrivet av: Snurran den11 januari 2008 19:24

Snurran> Nej, vi hyrde våra via hotellet i Patong. Men visst ser det lite prydligt ut med mopperaden ;-O *Kram*

Skrivet av: Angela den11 januari 2008 20:51

Nånting kaiko med länken till mig i inlägget. Tror du missat ett citat-tecken eller nåt...

kram

Skrivet av: Oskar den14 januari 2008 10:37

Oskar> Hoppsan, jag kollar direkt! Tack för att du påpekade. I bland kollar jag innan jag publicerar men det kan jag ju knappast påstå att jag gjort med detta inlägg då ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den14 januari 2008 12:24

Hej Angela!

Välkommen hem!

Har njutit av dina berättelser och bilder från Thailand, verkar underbart vackert och trevligt!
Härligt att du delar med dig så mycket!!

Du ser härligt brun och fräsch ut! Förstår att du fått värme och sol med tanke på allt du orkar träna nu när du kom hem igen! Herregud att du orkar. Det är verkligen häftigt. Avundsjuk på din energi blir jag allt!!!

;.) Pia

Skrivet av: Pia den15 januari 2008 11:35

Pia> Thailand är ett härligt land och det är svårt att hitta något att klaga på - då får man nog stanna längre ;-)
Anledningen till att jag tränar rätt intensivt nu är att jag har en del framför mig - Göteborgs-Varvet och några längre cykellopp samt att jag ska åka Kortvasan i februari ;-)
Roligt att du fortfarande hänger på och läser allt mitt svammel ;-)
Ha det bäst!

Skrivet av: Angela den15 januari 2008 15:06

Okej, då förstår varför du ligger i som en elit-idrottare :) Jag önskar dig mycket lycka till på allt det du har framför dig. Gissar att vi kan följa eventen samt resultaten på bloggen?

Det är inte svammel, det är ett liv vi intresserade följer och ett liv innehåller, som tur är, både smått och stort :)

Ha det gött!

;.) Pia

Skrivet av: Pia den16 januari 2008 11:09

Post a comment
Remember Me?