« Nya vitvaror | Huvudsidan | Pace-pass »

30 januari 2008

Det händer inte ofta

MEN I GÅR KVÄLL LÅG MIN BLOG platt fall och det gick alltså inte att uppdatera.
Efter avslutad arbetsdag hade jag ambitionen att promenera från hemmet till gymmet och skulle där möta upp med Woffegubben som kom direkt från jobbet.

Nu blev det inte så för när jag var redo att grabba tag i stavarna och ge mig i väg så hade det börjat regna och då slog jag bakut. Det var inte så lockande att gå sex km i regn ;-(
Woffe fick alltså komma vägen om och hämta mig istället.

I dag var jag inbokat på två spinningpass. Ett 30-minuters som var för bara XV-are och det är alltid kul att delta på dessa pass som är enbart för oss.
Efter det var det mitt "ordinarie" SpinningPuls så det blev 90 minuter på sadeln.

Woffe körde sitt styrkepass och lite motion under tiden.

På Valhalla i morse var det som ett tredje världskrig hade brutit ut. Så himla mycket folk och alla var nya. Jag ska fråga Den Grymme Badmästaren, vid tillfälle, om han möjligen lagt fribiljetter i Cornflakespaketen?
Fy vad rörigt. Till slut blev jag tvungen att byta bana för det gick inte att komma fram och då simmar jag ändå inte snabbt!
Nåväl, färdiggnällt om detta nu, det blev en sjuhundrare och lite stretch efter och därpå promenad till jobbet som sig bör.

Skrivet av Angela Müller den 30 januari 2008 11:24

Kommentarer

Ja, man blir ju lite irriterad när inte bloggen fungerar...

Skrivet av: Bim den30 januari 2008 20:09

Bim> Det händer ii saningens namn nästan aldrig så jag ska väl iinte klaga. Nu kom jag ju i säng lite tidigare ;-) Ingeet ont utan att det för något gott med sig! *Kram*

Skrivet av: Angela den30 januari 2008 21:49

Alla ska väl s(L)imma till beach-08 nu kanske..Nå, de ger ju snart upp.. ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den30 januari 2008 22:28

Snurran> Ja, det är säkert något nyårslöfte som nu infrias ;-) I dag var det lugnare igen men i morgon kan jag tänka mig att det kan bli lika kaotiskt för då öppnar dom 06.30 precis som på onsdagar... *Kram*

Skrivet av: Angela den31 januari 2008 08:22

Post a comment




Remember Me?