« Andas i det tomrum som blir över | Huvudsidan | Hela familjen »

20 januari 2008

Dags igen

DAGENS ALPBIKING var precis lika rolig som den förra. Det är fantastiskt helt enkelt! Och precis som förra söndagen så säger jag att jag måste nog besöka franska alperna någon gång i mitt liv. Men i dag sade jag det inte högt så att inte Woffegubben kunde påpeka att jag ånyo kommit in i min försenade 50-årskris ;-)

När jag stod i grepp att ge mig av morse kom Woffe upplullandes och sade att han skulle hänga på bort till gymmet. När jag cyklade så ville han träna och jag är ju inte nödbedd ;-) Det är alltid roligare att ha lite sällskap.
När cyklingen var klar efter 90 minuter så hoppade vi bägge in i duschen. Då hade Woffe hunnit med både styrka och motion.

Väl hemma från gymmet hjälptes vi åt att förbereda dagens middag som bestod av en herrans massa grönsaker som skulle ansas, skäras och tillagas. Det gick ju lätt som en plätt när man var två.

Vi hade som vanligt vår badmintontid bokad till 16.00 så när den vara avklarad bar det av hemåt igen och mot middagen.

Nu i kväll har jag sytt upp fyra (?) par nya byxor som legat i varierande längd och väntat på att bli fixade - nu är det gjort, äntligen. En maskin tvätt åkte in av bara farten och allt vad det innebär. Några blusar har jag strukit i kväll och vid närmare eftertanke är det inte klokt vad effektiv den här dagen varit!

Nu ska bara gym- och simväskorna packas och kanske blir det en stund vid dumburken...fast å andra sidan skulle det vara gott och lägga sig och läsa...vi får se vad det blir ;-O

Skrivet av Angela Müller den 20 januari 2008 20:32

Kommentarer

En mycket effektiv dag! Själv så har jag knappt gjort ett dugg i dag! ;-D

Skrivet av: Bim den20 januari 2008 20:49

Jag har varit tränat idag step /styrka och det känns i den gammal kroppen. men det var gott att röra sig igen./Ahnna

Skrivet av: Ahnna den20 januari 2008 21:05

Bim> Ja, det är nästan så jag blir förvånad över mig själv. Jag brukar inte göra så många knop ;-) Du har ju promenerat - vad är det du säger!?

Skrivet av: Angela den20 januari 2008 21:26

Ahnna> Visst är det väl så men det känns skönt efteråt och då kan man gott få ge sig själv lite beröm ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den20 januari 2008 21:40

Lite konstigt att man vissa dagar hinner med mycket och mer därtill utan att man knappt märker det ens, medan andra dagar bara rinner iväg utan att något blir gjort :-) Ha det gott! *kram*

Skrivet av: Snurran den20 januari 2008 21:54

Snurran> Visst är det så! Man skulle ju kunna önska sig en knapp att trycka på när man vill ha effektiva dagar ;-) Önska kan man väl alltid? Ha en attans bra måndag du oxå! *Kram*

Skrivet av: Angela den21 januari 2008 08:31

Post a comment
Remember Me?