« Det är spännade saker på G | Huvudsidan | Simborgare är vi allihopa »

27 januari 2008

Dagen denna söndag

...MED STRÅLANDE SOL HELA DAGEN som väl egentligen borde ha inneburit lite utomhusvistelse. Så blev det dock inte tyvärr eftersom jag jag var tecknad för Alpbiking och Woffegubben för MC-mässan.
Så jag åkte med Woffe till gymmet för att cykla i 90 minuter i alperna vilket i sig innebar en ånyo 50-årskris med längtan om att få cykla där i verkligheten ;-)
Och Woffegubben var som sagt på Svenska Mässan i Göteborg och dreglade över MC - och han ska prata om försenade 50-årskriser ;-)
Nåväl dagens arrangemang gjorde att vi hade bokat en tidigare tid för vår söndagsbadminton. Normalt brukar vi ju ta den 16.00 men för i dag bestämde vi att vi skulle ta den direkt efter mässbesöket som då beräknades till 14.00. Jag alpcyklade ju till 12.00 och efter dusch och lite mellanmål så gick jag en stund på löpbandet, närmaste bestämt 45 minuter och 4,1 km i väntan på att Woffe skulle komma. Sedan blev det då en timma badminton och dusch igen för det blev en svettig omgång i dag ;-)

Väl hemma igen så slängde jag in en maskin tvätt och två där jag färgade långbyxor. En svart och en brun. Och anledningen till det är att vi just köpt ny tvättmaskin och tumlare som anländer hit på tisdag och då tänkte jag att jag skulle få klara av det där med färgning i den gamla...

Sedan körde jag igång det där med dagens middag. I dag blev det, som vanligt, ungsbakade grönsaker...

1_ungsbakadegronsaker.jpg

Och till det kycklingfilé...

2_ochkyckling.jpg

...i aprikossås...

3_iaprikossas.jpg

Sedan var det dags för en intervju som jag lovat en längre tid... Det är GI Viktkoll som sedan länge undrat om jag kan ställa upp för en intervju och jag acepterade.
I slutet på året kontaktade Kristina Grandin mig och undrade om en tid då hon kunde ta en intervju med mig.
Jag hade ett hektiskt årsslut och resan på G så jag bad om respit till efter hemkomst från Thailand. Efter många mail hitan och ditan där jag undrade om vi kunde ta det en helg, för att inte inkräkta för mycket på träningen, accepterade hon i dag söndag.

En helt igenom trevlig tjej med logiska frågor så nu ska jag bara invänta intervjun via mail och sedan kommer den att komma ut på GI Viktkolls sida. Givetvis är det för att locka nya medlemmar men det är dom väl unt ;-) Kristina berättade också att TV4 brukar ta materialet och använda det - men det är OK för mig. En viss vana har man ju av journalister ;-) om man söger så...

Ja, mer spännande än så var det inte ;-)

Nu ska jag bara invänta sista maskinen med färgning och sedan blir det nog lite film, vi började se originalet av Mash i fredags men eftersom jag som vanligt somnar efter en stund så är vi inte klara ännu ;-)

Skrivet av Angela Müller den 27 januari 2008 20:31

Kommentarer

Då blir du värsta kändisen nu då! ;-D

Skrivet av: Bim den27 januari 2008 21:02

Bim> >Njae, det är nog ingen fara med den saken. Jag gissar att det är ett begränsat antal av Svenska folket som eventuellt kommer att känna igen mig... *Kram*

Skrivet av: Angela den27 januari 2008 21:06

Du säger väl till så man får ta del av det färdiga resultatet?

Skrivet av: Snurran den27 januari 2008 21:11

Snurran> Självklart som den Ego jag är... ;-)

Skrivet av: Angela den27 januari 2008 21:16

Kul :)
Är du med på GI Viktkoll?
Där har jag varit med i ett år nu, sen 22/1-07

Skrivet av: Petra den28 januari 2008 10:33

Petra> Ja, sedan april -07.

Skrivet av: Angela den28 januari 2008 12:20

Post a comment
Remember Me?