« Ny dag - nya äventyr | Huvudsidan | Moset står på spisen »

13 januari 2008

Alpcykling och promenad

JISSES VAD HÄFTIGT DET VAR MED alpbikingen! Vi spinnade alltså till storbilds-TV och på en delstracka i Tour De France. Vid vissa tillfällen var jag tvungen att blunda när det gick fort nedför och det blev kurvigt - jag mådde helt enkelt illa och det kändes som jag skulle välta med cykeln ;-) Nittio minuter fullt ös på både upp- och nedför såg till att jag var svettig värre när vi var klara. Om man inte visste bättre skulle man lätt kunna tro att jag klivit in i duschen med gymkläderna på så blöta var dem...
Men det var himla kul och jag kommer att ge mig på det igen. Härligt medryckande musik och de vackra vyerna på storbilds-TV:n fick mig nästan att fundera på om jag skulle cykla där på riktigt ;-)

Då tog emellertid Woffegubben ner mig på jorden och påstod att jag kommit in i någon försenad 50-årskris och föreslog istället en promenad...Karlar!

Det blev en liten nätt promenad på en timma och på vägen hem handlade vi två "hövven" blomkål då det vankas fisk med blomkålsmos till middag. Jag ansar blomkålen nu och sedan är det dags för gymmet igen och en timma badminton.

Skrivet av Angela Müller den 13 januari 2008 14:32

Kommentarer

Först spinning, sen en promenad, och sen badminton! Du är helt otrolig! :-D

Skrivet av: Bim den13 januari 2008 15:30

Bim> Det tror jag inte men kanske galen ;-)

Skrivet av: Angela den13 januari 2008 17:28

Post a comment
Remember Me?