« Till musik - julmusik | Huvudsidan | Vad har jag gett mig in på!? »

19 december 2007

Trött

JAG HADE EN GANSKA INTENSIV DAG PÅ JOBBET inte så att det hopade sig och inget som ligger outklarat men väl en strid ström. Hela förmiddagen gick för övrigt till MBL-möten och på lunchen tog jag en snabbis ner på stan för att ordna med de två sista klapparna.

Efter jobbet skulle jag ha tränat i dag. Det hade passat bra med ett styrketräningspass eftersom LifeTime-gruppträffen var flyttad till 20.00. Men jag kände mig av någon anledning sliten och helt utan geist så jag gjorde ingenting fram till det var dags att ge sig av till gruppträffen. Så var det med den saken.

Ett bra möte med Jonna som var på benen igen som tur var. Vi pratade om stresshantering och träning - mycket matnyttigt ;-) Lite mental träning är ju inklämd på varje träff så det blev det givetvis i dag också.

I morgon är det sista arbetsdagen för min del och sedan blir det inget mer jobb förrän 14 januari nästa år ;-)
Vi ska hämta de förbeställda thailändska pengarna och det är lite möten på förmiddagen. Eftermiddagen kommer att gå åt den också är jag rädd.
På kvällen väntar ett spinningpass på 60 minuter och med samma instruktör som vi fick i tisdags så det lär bli både tufft, roligt och svettigt.

Skrivet av Angela Müller den 19 december 2007 22:12

Kommentarer

Vad länge du är ledig! Jag är "bara" ledig till den åttonde! ;-D

Skrivet av: Bim den20 december 2007 15:55

Bim> Vi kommer tillbaka mitt i natten till Stockholm 10/1 Så vi checkar in på hotellet och sover ut innan vi far vidare hem och sedan är det bara lördag och söndag kvar...

Skrivet av: Angela den20 december 2007 16:32

Post a comment




Remember Me?