« Det kunde blivit riktigt bra | Huvudsidan | Lång dags färd mot kväll! »

15 december 2007

Pubrunda och fredag

SÅ KLART HADE VI EN TREVLIG kväll på puben i torsdags! Lite gott att äta blev det också och mycket goda skratt till ölen. Jag hade dessutom det goda förnuftet att gå hem i någorlunda bra tid så färdtjänsten inte behövde efterlysa mig ;-)

I går, fredag, var det möte hela dagen och efter det blev det gymmet. Jag styrketränade min timma och sedan var det meningen att det skulle blivit min andra individuella träff med konsulenten i life time. Tyvärr hade det blivit sjukdomar där hemma vid så hon hade fått rusa hem. Ny tid är bokad till nästa fredag...

Nu ska bege mig i väg till gymmet för lite motionsträning och därefter MÅSTE jag ta mig i kragen och påbörja packningen för våra resor! Att det ska vara så segt att komma igång?!

Skrivet av Angela Müller den 15 december 2007 07:19

Kommentarer

Ha en riktigt trevlig helg! *kram*

Skrivet av: Bim den15 december 2007 08:32

Äh, baddräkt, shorts, linne och tandborste - vad mer kan du behöva?! ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den15 december 2007 15:48

Bim> Men en återvändande hälsning till dig och familjen om detsamma ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 december 2007 18:52

Snurran> I stort har du rätt men jag ska ju förvaras fyra dagar i Stockholm innan avresa och det kommer att kännas löjligt med både shorts och baddräkt där ;-O
Sedan har jag ju naturligtvis packat in sommarkläderna visserligen tvättade men INTE strukna! Sedan är det allt annat runtomkring såsom dator, kamera, laddare, medicin, joggingkläder/skor - you name it! Men jag klagar inte det är all del trevliga bekymmer ;-) Det ska bara bli gjort ;-)
Jag tror jag tar tisdag ledig och eventuellt fredag också - det hänger lite på vad som dyker upp på jobbet. I nuläget ser det bra ut i kalendern men den niten har jag gått på förut...;-)

Skrivet av: Angela den15 december 2007 18:58

Post a comment
Remember Me?