« Det leende landet | Huvudsidan | Många steg ;-) »

27 december 2007

Mumsfilibabba

THAILAND, PHUKET PATONG 27 DECEMBER 2007

Det blev ingen joggingtur för mig i morse och anledningen till det var att vi sov så himla gott och jag vaknade inte förrän 08.30. Nå, det må vara hänt för förkylningen är faktiskt inte heller riktigt borta ännu.

Nu har vi frukostat oss och som vanligt tror man att man hamnat i paradiset. Att själv få peka ut ingredienserna till sin omelett som görs medan du väntar, alla exotiska frukter uppskurna och klara och givetvis allt annat.
Jag gick en lång stund och bara njöt genom att lyfta på locken till karotterna...

Nu blir det en tur på "stan" för att lokalisera oss lite.

Skrivet av Angela Müller den 27 december 2007 04:27

Kommentarer

Precis det som du skriver om, var det allra bästa med frukosten! Omeletten och frukterna! Åh, vad jag längtar...

Skrivet av: Bim den27 december 2007 09:25

Mums, jag längtar också! Om en månad och en dag bär det av!

Skrivet av: steffanie den27 december 2007 11:12

Steffanie> Kan du skriva vad "ert" ställe hette så ska jag se om jag kan titta dit ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den27 december 2007 11:20

Post a comment
Remember Me?