« Borde inte | Huvudsidan | Problem är till för att lösas »

10 december 2007

En tuff dag

DET BLEV EN TUFF DAG PÅ JOBBET MED PROBLEM som i stort sett känns som om de vore olösliga - bara att kämpa vidare.

För att hålla förståndet på en någorlunda nivå drog jag iväg till gymmet innan jag fick ett nervsammanbrott!
Egentlgen skulle jag i kväll ha gått ut med styrelsen för vår Friskvårdsförening och ätit och druckit lite gott för ett års hårt slit med att få våra medarbetare friskare...men jag valde att tacka nej och i stället lägga de timmarna på gymmet.

På torsag ska jag dock inte tacka nej för då blir det en pilsner på puben med arbetskamrater ;-)

Det blev 10 minuter uppvärmning medels gång på löpbandet och 60 minuters styrketräning. Sedan 45 minuters spinningpass. Vi simmade i morse därtill men i dag har Woffegubben varit och "opererat" bort lite skit i ansiktet så det blir nog inget sim på nårga dagar då såren måste läka först.

Resten av kvällen har jag ägnat vid spisen...jag har stekt omeletter till frukost för resten av veckan till oss båda. Nu blir det sängen så fort torklumlaren behaga bli klar för jag har naturligtvis tvättat lite under tiden omletterna blev till ;-)

Skrivet av Angela Müller den 10 december 2007 21:49

Kommentarer

Egentligen borde väl alla styrelsemedlemmar gymmat tillsamman istället för att öla?! Endast du är en sann friskvårdare eller hur? ;-D Woffe då, var det näsan som rök eller har han laseroperperat bort skäggstubb? Hoppas det löser sig på jobbet i morgon! *kram*

Skrivet av: Snurran den11 december 2007 19:26

Och jag håller, som ofta, med föregående kommenterare! ;-D

Skrivet av: Bim den11 december 2007 20:09

Snurran> Nä, gud bevare mig för att gymma ihop med styrelsen...lite privat mark måste man väl ändå ha ;-) Det är dom dock väl unt med lite avkoppling och mys. Det har varit ett tufft första år och mycket har hänt som jag kan avslöja framledes...Styrelsen är dock ett gäng outröttliga entusiaster (det vet väl du om någon genom ditt engagemang i fotbollen) men att släppa in dem på MITT gym! Nä, där går gränsen ;-)
Både skägg och näsa är kvar däremot har en del fula fläckar och diverse utväxter försvunnit så det blir nog bra bara det har läkt ;-)
Vad jobbet anbelangar så fortsätter kampen... *Kram*

Skrivet av: Angela den11 december 2007 22:28

Bim> Som alltid - tack! *Kram*

Skrivet av: Angela den11 december 2007 22:31

Post a comment
Remember Me?