« På väg hem | Huvudsidan | Borde inte »

9 december 2007

Borde

BLOGGA OM VÅR UNDERBARA PROMENAD I MORSE så det gör jag nu...

Steffanie lagade oss en härlig rustik grötfrukost samtidigt som hon sprang ner och upp mellan tvättstugan och lägenheten. Det smakade gott - gröt är gott och tillsammans med Sydsvenska Dagbladet blev det ännu godare ;-)

Efter frukosten tog vi en rejäl och underbar promenad. Det regnade en liten aning men det slutade snart så vi hann inte ens bli blöta. Det är verkligen en ynnest att få umgås på tu man hand så här någon gång då och då! Vi tog oss ner mot havet och Steffanie var min guide med den äran...

1_goatjejen.jpg

Vi gick utmed stranden och det var en ljuvlig känsla att höra vågorna...

2_utmedstranden.jpg

Såjag blev tvungen att ringa Woffegubben för att han skulle få höra...Han frågade, innan jag hade avslöjat var vi var, om vi badade ;-)

3_ringdewoffe.jpg

Nä, inte precis men det fanns ju andra som var villiga...

4_nagonvillebada.jpg

Sade jag att jag var i Malmö...?

5_turningtorso.jpg

Och jag fick mitt lystmäte vad gäller älsklingsfåglar mättat...

7_svanar.jpg

När vi kom hem igen efter denna ljuvliga promenad tog vi oss en fika innan det var dags att påbörja promenaden mot hemresan, dvs Malmö centralstation. Steffanie följde mig (så jag inte gick vilse) ;-)

8_dags1.jpg 8_dags2.jpg

Nu är det slut - jag ska leva länge på detta trevliga minne...

9_attakahem.jpg


Skrivet av Angela Müller den 9 december 2007 22:44

Kommentarer

Måste vara helt underbart att få rå om "ungen" på detta vis! Fina blider som vanligt, man kunde nästan höra klucket från vågorna hit :-) *kram*

Skrivet av: Snurran den10 december 2007 19:07

Och jag tänkte skriva ungefär precis som Snurran skrev! ;-D

Skrivet av: Bim den10 december 2007 19:26

Snurran och Bim> Visst är det väl härligt att få umgås på tu man hand när barnen blivit vuxna och flyttat hemifrån - nästa inget tjabbel, mer umgänge än "barnföräldrarelation". Jodå, jag har gått omkring hela dagen och småmyst och det kommer jag nog att göra länge ;-) *KRAMAR*

Skrivet av: Angela den10 december 2007 21:43

Post a comment
Remember Me?