« Lång dags färd mot kväll! | Huvudsidan | Sjuttionio år »

16 december 2007

37 minuter bort och 56 hem

TÄNK ATT MAN KAN FÖRTRÄNGA den alldeles eminenta motionsform som promenad är! Jag fick ett samtal i går från Steffanie då hon faktiskt var ute på en sådan. Vi pratade lite om hur bra det är att gå, enkelt och det behövs inga större uppoffringar och inga speciellt dyra utrustningar - de e bare å gå!

Så det gjorde jag i morse. Som rubriken antyder gick jag 37 minuter bort och hade då tagit mig via banvallen till Stannum. Sedan gick jag upp och igenom Olstorp och kom fram vid Stora Lundby kyrka och därifrån sedan cykelbanan hem till Gråbo. En helt underbar promenad vars ädla verkan jag nästan glömt bort. En timma och trettiotre minuter tog det mig att avverka 9,7 km. Det känns som om det var en hel evighet sedan jag gick om man då bortser löpbandsgång ;-)

Nu ska jag ta mig an min blötlagda frukost...nä det är inte lutfisk. Innan jag gick i väg så lade jag däremot psylliumfrö, torkade aprikoser samt lite krossat linfrö i vatten, nu ska tillsätta havregryn som då med andra ord blir gröt efter uppkok.

Skrivet av Angela Müller den 16 december 2007 11:23

Kommentarer

Ja, själv så tycker jag nog att promenader är den allra bästa motionsformen! Men jag kommer inte ens ut på det för tillfället...

Skrivet av: Bim den16 december 2007 13:31

Bim> Men det är ju som med alla annan träning - man måste känna för det och det gör man ju inte alltid. Det kommer snart ska du se. *Kram*

Skrivet av: Angela den16 december 2007 15:00

Post a comment
Remember Me?