« Ovanligt tyst | Huvudsidan | Först blev det en »

14 november 2007

Rent motionspass

JAG BORDE HA KÖRT MITT styrkeprogram i dag och det var nog ambitionen också. Men så blev det inte för när jag kom till gymmet kände jag mig så himla pigg så jag kastade över löpbandet och sprang 5 km (det tog 35 minuter) med en maxhastighet på 9.0 km/timme och en medel på 8,3 km/timme. Därefter gick jag raskt i 25 minuter (2,5 km). Som om det inte var nog hoppade jag upp på trappmaskinen i 30 minuter och sist avrundade jag med crosstrainern också 30 minuter.
Så det blev med andra ord bara motion i dag, men så kan det bli i bland vad man nu än hade för planer när man planerade ;-)
Därtill kan nämnas att jag simmade tusingen i morse också. Naturligtvis blev det en kort promenad till jobbet efter simningen och sedan en något längre lunchdito. Det innebär att dagens stegeri hamnar på 25 231 och då har jag ändå inte räknat om simningen ;-)

Nu ska jag plocka fram morgondagens festbestyr för vi hinner nämligen inte hem efter jobbet och tillbaka till stan innan festen börjar. Så vi får helt enkelt ha med allt och ekipera oss på jobbet ;-)

Det ska bli himla kul med fest och det är Rally-gänget (som alla utom möjligtvis jag då känner till!) som ska roa oss under kvällen ;-) Det blir förstås god mat, dans och annat rajtan bajtan som hör fester till...Ja just det! Måste se till att få med kameran!

Skrivet av Angela Müller den 14 november 2007 20:50

Kommentarer

PUH! Jag blir alldeles andtruten när jag läser om dina prestationer! Jag vet inte om jag ska säga att du är galen eller otrolig ;-D Nej, förresten, jag säger att du är FANTASTISK!!! *kram*

Skrivet av: Snurran den14 november 2007 22:27

Snurran> Ja, eller galen blir också bra ;-)

Skrivet av: Angela den15 november 2007 11:06

Det ska bli kul att läsa om hur du har haft det! ;-)

Skrivet av: Bim den16 november 2007 15:12

Post a comment




Remember Me?