« I går | Huvudsidan | På begäran av David »

27 november 2007

Riktigt navlad?

KAN MAN I BLAND UNDRA OM JAG ÄR... Jag har frivilligt anmält mig till Kortvasan!
Eller ja, frivilligt och frivilligt ;-) Vår vår friskvårdsföreing GPFF arrangerar detta och åkte ett helt gäng förra året. Jag har varit lite sugen och så även en kollega till mig så nu har vi gjort slag i saken.

Tillsammans inhandlade vi i dag skidutrustning för en smärre förmögenhet...

1_skidor.jpg

Nä, men jag har väl aldrig påstått att jag är riktigt navlad? Åka skidor kan jag inte och har inte gjort ett försök ens på minst 20 år! Visst vi åkte kanske en eller två gånger med barnen när dessa var små kottar men då får man inte glömma att det var i Gråbo som är så platt så att man kan upptäcka redan på onsdag vem som kommer på besök framåt lördag ;-)
Men visst är det en kul grej?

Och friskvårdskontot - ja., det har jag lagt ner på grund av för lite kapital ;-)

Skrivet av Angela Müller den 27 november 2007 21:15

Kommentarer

Gud vad kul! Längd ÄR roligt om man har bra utrustning!

Skrivet av: Anna den27 november 2007 22:17

Anna> Jag hoppas att jag klarar det men man måste väl våga sig på något nytt någon gång också ;-)

Skrivet av: Angela den28 november 2007 08:15

Och man upphör aldrig att förvånas över dig! Vilken energi! Och vilket entuisiasm över nya utmaningar! Du kommer säkert att klara det galant! Du kan nog åka enbart på din envishet! ;-D

Skrivet av: Bim den28 november 2007 21:07

Bim> Tack! Du är min ständige supporter ;-)

Skrivet av: Angela den28 november 2007 21:37

Post a comment
Remember Me?