« Söndagkväll denna nådens dag | Huvudsidan | Dag och kvällsövning »

20 november 2007

Packad

OCH KLAR INFÖR MORGONDAGENS RESA (fast jag menar ju egentligen redan i dag...) till Den Kungliga Huvudstaden. Mötet, som jag ägnat kvällen åt med företagsledningen var mycket givande och för all del även trevlig. Det serverades inte bara framtidsplaner utan även god mat och dryck samt lite ledigt umgänge till kaffet.
Jag gillar vår ledning - så är det bara! Och att införa detta möte som en årlig tradition tänker jag inte protestera emot.

Färdtjänsten, läs Woffegubben, hämtade mig efter avslutat möte. Väl hemma fick jag eld i baken och packade morgondagens väska inför resan. I morgon, tidigt, kör Woffe mig till Landvetter för inchekning 08.30 och sedan åker han vidare mot jobbet. Det ska bli spännande att få ta tag i genomförandet av det projekt vi kört i nästan två år. Jag ser fram emot detta även om det givetvis innebär en del "inkräktande" på mitt goda liv såsom gym och fritid.

Nu är det sängen som gäller!

Skrivet av Angela Müller den 20 november 2007 00:08

Kommentarer

Önskar dig en trevlig vistelse i Sthlm. Kram

Skrivet av: Petra den20 november 2007 12:27

Önskar dig en trevlig vistelse i Sthlm. Kram

Skrivet av: Petra den20 november 2007 12:27

Ha det bäst nu i vår vackra Hufvudstad! :-)

Skrivet av: Bim den20 november 2007 14:29

Petra och Bim> Det är alltid lika trevligt i Stockholm. Dels att möta trevliga kolleger inom samma bransch och dels att kvällsövningarna alltid är på mysiga restaurnger ;-)

Skrivet av: Angela den20 november 2007 22:26

Post a comment
Remember Me?