« Finalloppet 3 november 2007 | Huvudsidan | Efter middagen »

4 november 2007

Nä, jag har inte kommit in i ett stim

MEN JAG HAR JU INTE HUNNIT BLOGGA FÖRRÄN NU...

Vi vaknade till ännu en strålande dag med frukost i familjens sköte. Det har varit sååå härligt att få ha bägge barnen samlade en helg. Tyvärr skulle Steffanie åka med sitt tåg redan 13.30 så det blev inte så mycket mer än frukost och lite bloggfixning (jag har ändrat min Om Angela-sida med ett färskare foto). Boris och jag körde Steffanie till Göteborgs Centralstation medan Anna och Woffe tvättade och fixade med Annnas bil.

När vi kom hem, Boris och jag, så hade Anna draigit bort till Lerums Brukshundklubb för att träna lite med Flaxa och Ila. Boris och jag tog en liten kiss- och bajspromenad runt kvarteret innan det var dags att börja med dagens middag.

Boris är förstås som alltid, hjälpsam vid matlagningen...

Ska jag hjälpa dig med maten?

Som alltid, i det här hushållet, börjar vi med grön- och rotsakerna...

Dagens grön- och rotsaker

Som sedemera åker in i ugnen och kompletteras med gul och röd paprika samt pumpa- och solrosfrön på slutet av ugnstiden. Sedan gör jag en sås på grädde, romansallad och torkade aprikoser som serveras till stekt Halloumi...

Stekt Halloumi

Och Boris är min trogne medhjälpare hela tiden även om han kanske slumrar till i tråkiga stunder...

Boris vilar sig

Och, precis innan allt är klart kommer även Ila hem och "hjälper" till...

Ila och Boris

Nu blir det kväll här i Gråbo och kanske lite TV-tittande och resterna av Brietårtan ;-)


Skrivet av Angela Müller den 4 november 2007 19:01

Kommentarer

Fina bilder! :-)

Skrivet av: Bim den 4 november 2007 20:02

Åh vilka fina hundar/Urre
p.s jag hjälper gärna till vid matlagning också

Skrivet av: Ahnna den 5 november 2007 09:06

HAHA! Jisses va söta (å roliga) hundar, HAHA, det här förhöjde kvällen...!!

Skrivet av: Annika den 5 november 2007 18:11

Annika> Det är inte så ofta jag får njuta av så celebert sällskap i köket så min kväll blev också bra ;-)

Skrivet av: Angela den 5 november 2007 21:04

Post a comment
Remember Me?