« Först blev det en | Huvudsidan | Dagens panna »

18 november 2007

Ligger rejält efter

NÄR DET GÄLLER BLOGGERIET...
Det kan i och för sig skyllas på trötthet men mest är det nog lathet ;-)
Fredagen var lite ansträngd för de flesta på jobbet efter en härlig fest på torsdagskvällen. Men det får det ju vara värt.
Jag "snodde" bilen och tog mig till gymmet eftersom vi hade en rörelseglädjeträff med xtravaganza. I dag stod det spinning och core på schemat. Jag hann värma upp med lite snabb gång på löpbandet i 55 minuter (5.5 km) innan spinningen.

Precis när vi skulle börja spinna ringer min telefon och det är stackars Woffegubben som skulle åka med bussen hem från Nisseplatsen...som var bombhotad!
Vi kom överens om att han skulle försöka ta tåget till gymmet men i annat fall skulle jag köra in till stan igen och hämta honom. Så jag spann men hoppade coren och när jag ringde upp Woffe så stod han utanför gymmet ;-) Det var ju skönt att slippa åka in igen för trafiksistuationen var något kaotisk förstås.

Skrivet av Angela Müller den 18 november 2007 10:43

Kommentarer

Stackars Woffe! ;-)

Skrivet av: Bim den18 november 2007 11:17

Stackars woffe... skönt att du slapp åka in igen.

Skrivet av: Petra den19 november 2007 11:19

Bim o Petra> Det blev lite vardagsdramatik här i Göteborg ;-)

Skrivet av: Angela den19 november 2007 12:16

Post a comment
Remember Me?