« Afrodans och omeletter | Huvudsidan | I efterskott »

25 november 2007

Åh herre jisses

LILLA GRÅBO HAR HAMNAT PÅ SVERIGEKARTAN men tyvärr inte för något gott!
När vi svängde in i kvarteret mötte vi två bamsestora brandbilar. Visserligen var vi förvarnade för Anna ringde när vi varit på väg hem en halvtimma eller så och berättade att skolan brinner!

Vi satte på radion och lyssnade på nyheterna och nu väl hemma har jag tittat på nätet och inser vilken katastrof detta är! Vad ska barnen och alla lärare ta vägen i morgon?

Vi hörde, på nyheterna, att som bor närmast skolan blivit evakuerade. Det var ju inte utan att lite nervspänning uppstod då vi inte bor så långt i från dem, cirka 3-400 meter på sin höjd!

Jag hittae denna filmgp.se:s webTV...

Förutom detta har vi haft en mycket trevlig helg med barnen och Oskars familj som var på plats för att fira födelsedagsbarnet.
Vi firade i går och bröt upp ganska tidigt i morse eftersom Anna skulle i väg valla med Flaxa samt kollega med hund av samma art. Så vi frukostade tillsammans och sedan drog vi hemöver. Vi stannade till i Västerås för att handla lite och sedan var det raka vägen hem.

Nu tvättar jag lite samt packar upp och småplockar. Sedan ska jag jobba lite med en del bekymmer jag har på jobbet för tillfället så jag vet inte om det kommer någon mer uppdatering i dag men jag har lite foton. Annars kan man ju alltid kika in hos Anna som är lite flinkare och snabbare ;-)


Skrivet av Angela Müller den 25 november 2007 17:43

Kommentarer

Ja usch så hemskt! Man undrar vem som gillar att tutta på skolor där hos er, det har ju hänt tidigare också har jag läst... :-/ Skönt att ert hus inte blev drabbat på något vis ändå för det hade inte varit någe vidare att återvända hem ovetandes om det... *kram*

Skrivet av: Snurran den25 november 2007 18:23

Snurran> Jag tycker så synd om barnen - detta är hemskt! Vi flyttade hit med våra barn för att dem skulle få en tryggare uppväxt (än vad som var möjligt i Göteborg) vilket också skedde. I dag är glad att dem är vuxna! *Kram*

Skrivet av: Angela den25 november 2007 18:31

Ja, usch... Inte kul när det händer nära där man bor... Skönt att inte ert hus blev utsatt på något sätt i fall. *Kram*

Skrivet av: Bim den25 november 2007 18:55

Bim> Jag hörde nu på nyheterna att de som blev evakuerade har fått återvända till sina hem. Det var mest brandröken man var orolig för. Skönt för dem! *Kram*

Skrivet av: Angela den25 november 2007 19:26

Post a comment




Remember Me?