« Tredje dagen | Huvudsidan | Om någon mot förmodan »

1 november 2007

Det blir inte alltid

SOM MAN TÄNKT SIG...

Woffegubben skulle lämna tillbaka nyckeln till Hermanssons Bygg i dag efter jobbet och jag hade ett styrgruppsmöte med GPFF - vår friskvårdsförening från 16.30 och framåt. Så det slutade med att Woffe tog bussen hem och uträttade det han skulle och jag satt i möte. Det var meningen att vi skulle handlat på vägen hem inför helgen men det tänkte vi ta efter att jag kommit hem med bilen.

Jag var inte klar förrän närmare 18.30 så jag ringde Woffe och sade att vi tar det där med att handla i morgon. Vi jobbar ju halv dag i morgon och Steffanie kommer med tåget vid 16-tiden så då hinner jag handla innan jag möter upp med henne för hemfärd till Gråbo. Woffegubben ska på fackligt (Grafiska förbundet) möte i morgon eftermiddag så han får ta bussen - precis som i dag ;-)

Anna och de 12 tassarna kommer med bil från Den Kungliga Huvudstaden så hon tar sig in i huset på egen hand.

Det ska bli en härlig helg i familjens sköte!

Skrivet av Angela Müller den 1 november 2007 20:37

Kommentarer

Jag hoppas ni får lite fint väder när ni ska springa och resten av helgen med för den delen! Ha så skönt och lycka till med tävlingen! *kram*

Skrivet av: Snurran den 1 november 2007 21:55

Och jag håller med Snurran! ;-)

Skrivet av: Bim den 1 november 2007 23:06

Snurran och Bim> Tack! Ni är banne mig mina främsta supporters ;-) *Kramar*

Skrivet av: Angela den 2 november 2007 07:44

Hoppas ni får en skön helg!

Skrivet av: Petra den 2 november 2007 09:51

Petra> Jag tackar och önskar dig och familjen detsamma!

Skrivet av: Angela den 2 november 2007 10:07

Hoppas du får en kanon helg. /kram Ahnna

Skrivet av: Ahnna den 2 november 2007 14:04

Ahnna> Tack och tack detsamma för dig och familjen!

Skrivet av: Angela den 2 november 2007 14:33

Hej Angela, Har precis börjat med mina "påsar" är på andra dagen och har då tusen tankar!
Värst är nog att till och med hundmaten luktar fantstiskt gott.
Hoppas att kunna nå mitt mål om -22.
Roligt att se och läsa dina sidor.
Kerstin

Skrivet av: Novisen den 2 november 2007 19:00

Kerstin> Åhh, lycka till nu. Hör gärna av dig då och då och låt mig få vet hur det framskrider...

Skrivet av: Angela den 3 november 2007 17:47

Post a comment
Remember Me?