« I bland undrar jag | Huvudsidan | Hemma igen »

12 oktober 2007

Tyst

EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGOT INTRESSANT

Att skriva om är det ganska tyst här. Och jag vet inte om det jag ska skriva i dag är så mycket intressantare än när jag inte skriver alls - men jag gör ett försök.

Förutom simning och lunchpromenader har jag hållt mig lugn på gym- och motionsfronten sedan i onsdags. Torsdagkväll och i kväll har vi suttit framför dumburken och då förstår ju vem som att det inte finns mycket att orda om.

I dag blev det ganska häktiskt på jobbet under hela förmiddagen men jag ska inte trötta er med trasiga XML-filer och annat tjafs för det kan göra vem som helst olycklig! I alla fall gjorde det mig olycklig i morse innan jag fick rätsida på eländet ;-)

Jag jagar steg också - från mina kolleger som är med i den stegräknaromgång som jag arrangerar under oktober månad.
Nu har jag sammanställt, efter mycket jagande av steg, första veckan som gick från tisdag till tisdag och faktum är att det blir ganska imponernade av hur många steg det blir!

I morgon kväll, sent, väntar en helt annan utmaning som jag valt att deltaga i ;-)

Så vi får väl se om det blir någon uppdatering i morgon efter det ;-) Först ska vi dock ägna dagen åt att köra allt trädgårdsavfall till tippen. Dessutom har jag min vana trogen köpt hem m a s s o r av färska grönsaker igen. Att jag aldrig kan hålla mig i skinnet?
Jag kan bara inte motstå färska champinjoner, färsk broccoli, färsk blomkål, zucchini och auberginer...mm mm (t ex röd- och vitkål och morötter samt purjolök) när jag kommer till vår välförsedda grönsaksavdelning...
Jag har inte den ringaste aning om vad jag ska göra med härligheten men det brukar lösa sig i slutändan.

Vi måste också hinna med att sanera lite här hemma för nästa vecka kommer byggfirman Hermanssons Bygg (lokal byggmästare i Gråbo) med två man för att byta vårt tak. Dessa två personer måste ju få chans att fika och pinka inne i huset så det gäller ju att tänka på sitt rykte ;-)

Takbytet beställde vi redan i våras men Hermanssons Bygg är väldans upptagna i något större projekt både på den ena och andra sidan av Gråbo så det har helt enkelt inte funnits tid förrän nu. Det är samma firma som bytte våra fönster och altandörr för två år sedan och även våra bägge ytterdörrar innan dess och har alltid gjort ett gott jobb som vi varit till fullo nöjda med. Det gruffas lite kring grannarna över att vi anlitar dem som är dyrast men jag lyssnar inte!
Inte nu men när sedan fakturan kommer lär det bli ändå tystare här - för då har jag nog svimmat av!


Skrivet av Angela Müller den 12 oktober 2007 22:03

Kommentarer

Ojojoj! Hoppas du har ordentlig vaddering i cykelbyxorna, för du lär bli öm..men vilken utmaning! Lycka till! *kram*

Skrivet av: Snurran den12 oktober 2007 23:16

Snurran> Ja, jag tar nog cykelbrallorna och gelskyddet ;-) Tack och kram!

Skrivet av: Angela den12 oktober 2007 23:31

Ok, cykla tills man svimmar, det är ju också ett sätt att spendera lördagskvällen. Hoppas det går bra för dig ;)

Skrivet av: Christopher den13 oktober 2007 09:11

Oj, oj, oj... jag blev trött bara av att läsa om det... Men LYCKA TILL!!! :-)

Skrivet av: Bim den13 oktober 2007 12:05

Christopher> Nej, jag ska inte cykla hela passet ensam ;-) Vi är ett xtravagnzalag på 4 personer. Det blir inte så häftigt som det låter ;-)
Tack!

Skrivet av: Angela den13 oktober 2007 16:05

Bim> Nejdå, det tror jag inte alls! Som jag sade till Christopher så ska jag ju inte cykla hela natten ;-) DET hade jag nog inte klarat! Tack för lyckönskningen!

Skrivet av: Angela den13 oktober 2007 16:15

Trevlig helg på dig! Gott och cylka i höstluften( säger jag som inte cylkar en meter efter tjejvättern förraåret)

Skrivet av: Ahnna den13 oktober 2007 19:57

Ahnna> Nä, det blir så i bland. Vi har dock inte cyklat utomhus i kväll utan i spinningsalen på gymmet...3 timmar och 19 minuter sedan blev jag avlöst av en lagkamrat ;-)

Skrivet av: Angela den13 oktober 2007 22:55

Post a comment
Remember Me?