« Dagens middag | Huvudsidan | Det kallar jag pass »

22 oktober 2007

Hur gärna jag än ville

OCH DET VILLE JAG FÖR EN GÅNG SKULL...

Så kunde jag inte gå till gymmet efter jobbet i dag som ju planerat var för ett styrkepass. Jag har sådan träningsvärk i låren sedan gårdagens milrunda så jag kan inte i ord beskriva. Att börja sig ner för att ta upp något - glöm det! Det går knappt att resa sig upp från sittande ställning utan att skrika högt...Allra helst hade jag nog behövt gå baklänges upp för trapporna i dag ;-) Men vad är detta?!

Det var ju dessutom en högst olämplig dag att ha träningsvärk (om det nu finns någon lämplig?) eftersom jag i stort sett var tvungen att löpa runt som en galen råtta just i dag då jag planerar en större uppgradering till helgen. Det innebär att man ska boka upp en hög med människor, planera och förankra ut i organisationen osv osv. Det mesta av detta göres lämpligen genom personlig kontakt och alltså ett evigt rännande upp och ner för trapporna.

Konstigt nog så var det inte så illa i morse så simma gjorde jag och sedan stretchade jag ut rejält i barnbässängen efter simmet. Nej, det kom senare och jag trodde nog i min enfald att jag skulle mjuka upp allt eftersom dagen gick men - glöm det!

Alltså fick jag hoppa gymmet i dag och är nu lite orolig att det inte ska gå över till i morgon då jag anmält mig till ett Pace-pass och sedan Cykel puls.
Det är då själva farao att man inte ska kunna utföra en joggingtur utan att bli mer eller mindre invalid flera dagar efter det!

Gårdagen ja, jag mailade i dag till arrangören av Finalloppet och frågade om banan skulle vara utmärkt till starten. Och jag fick svaret att så skulle det vara. Man kommer att hänga ut snitslar och där det finns minsta tvekan, alltså mer än en väg att välja, kommer man att spraya pilar på marken ;-) Phew!

Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv!

Skrivet av Angela Müller den 22 oktober 2007 21:57

Kommentarer

Ja, det tycker jag. Tyck synd riktigt ordentligt nu och gör ingenting. Även idag tisdag...(;-) Kram!

Skrivet av: Jerry den23 oktober 2007 10:14

Nämen, va trist. Hoppas du är utan träningsvärk idag!

Kram

Skrivet av: Petra den23 oktober 2007 11:42

Jerry och Petra> I dag är det mycket bättre. Tänk vad läkande det kan vara att mysa i sängen med en god bok ;-) Nu har jag precis tagit en lunchpromenad och det gick alldeles utmärkt så nu blir det Pace och Spinning i kväll. Jag har sett fram så mycket till det! *Kramar och tack för omtankarna*

Skrivet av: Angela den23 oktober 2007 12:36

Och vad var det för god bok som du läste? *Nyfiken* ;-D

Skrivet av: Bim den23 oktober 2007 19:12

Bim> Just nu läser jag Ett öga rött av Jonas Hassen Khemiri. *Kram*

Skrivet av: Angela den23 oktober 2007 22:00

Okej. Den har jag i min bokhylla. Men jag har inte läst den ännu. ;-)

Skrivet av: Bim den24 oktober 2007 15:38

Bim> Det är alltid bra att ha några olästa böcker på lut när andan faller på. Det har jag också alltid. Bland annat sparar jag på mig pocketvarianter inför resor och så.

Skrivet av: Angela den24 oktober 2007 22:02

Post a comment
Remember Me?