« Isch, en sådan dag! | Huvudsidan | Vilodag... »

19 oktober 2007

En bra mycket bättre

DAG I DAG ÄN I GÅR...

På jobbet, det var till och med så lugnt så jag kunde gå lite tidigare som kompensation för gårdagens arla start på arbetsdagen.

Jag utnyttjade den tiden för ett besök på gymmet vilket jag som regel inte hinner fredagar normalt. Detta dock på bekostan att stackars Woffegubben fick ta bussen hem.

Det blev ett "rejält" gympass totalt. Jag startade med att värma upp 20 minuter med rodd och på den tiden tog jag mig 3,5 km bort ;-)
Sedan blev det crosstrainern också i 20 minuter. På den kommer man tyvärr inte lika långt men blir åtminstone lika svettig ;-)
Styrkan tog mig 70 minuter som vanligt och därefter hade jag nog kunnat åka hem om... Jag tog mig en liten löprunda på 3,6 km och 30 minuter då Finalloppet som Steffanie jag och ska springa närmar sig med stormsteg! Jag har ju inte sprungit en meter sedan Jesus gick i kortbyxor så jag kände att jag var tvungen att kolla läget.

Läget var väl inte så där bra, jag hade inte orkat mer det säger jag bara! Till sist avslutade jag med att varva ner med gång i 20 minuter med gång och kom 2 km till.

När jag kom hem, långt efter mörkrets inbrott, kunde jag ändock se att all läkt mot framsidan var påspikad. Och när jag kom in så bekräftade Woffe att det bara var framsidan som var klar med läkten. Han kom ju hem medan det fortfarande fanns en gnutta dagsljus kvar så han hade givetvis kollat in läget ;-)

Nu känner jag mig både lite frusen och trött så det blir tidig sänggång hos familjen Müller. Ligga och läsa under värmen som täcket alstrar är inte fel ;-)
I morgon blir det vilodag från motionsaktiviteter och på söndag blir det eventuellt, jag betonar eventuellt, en löprunda där jag ska testa den bana vi ska springa i Finalloppet (Steffanie och jag) den 3 november. Men det har vi inte sett ännu så...

Skrivet av Angela Müller den 19 oktober 2007 20:26

Kommentarer

Inte ens Gunde Svan hade pallat mer efter den omgången! Fasen vad duktig du är, du kommer springa åttor om de andra deltagarna i det där loppet ;-D Ha en skön helg! *kram*

Skrivet av: Snurran den19 oktober 2007 21:59

Snurran> Hmmm, jag som inte ens bestämt mig ännu om jag ska ta mig dit i morgon bittida... i alla fall inte efter dagens maratonlopp i affärer ;-) Bildbevis kommer senare!

Skrivet av: Angela den20 oktober 2007 18:54

Duktig du är!

Skrivet av: Bim den21 oktober 2007 00:34

Bim> Som sagt - jag har inte bestämt mig riktigt ännu om det blir av. Nu, när jag tittar ut är det frost ute...brrr

Skrivet av: Angela den21 oktober 2007 07:51

Post a comment
Remember Me?