« Det börjar närma sig slutet... | Huvudsidan | Bräda som bräda »

26 oktober 2007

Absolut ingenting

HAR BLIVIT GJORT DENNA FREDAGSKVÄLL...

Om man bortser från alla myspysljus som jag tände vid hemkomst. Jag kände mig lite frusen och det var kanske inte så konstigt eftersom det var en typiskt råkall dag med lite fukt och vind. Inte alls som tidigare med sol och frisk kyla.

Jag har avverkat sista kursdagen i dag och det var, som för det mesta, en bra kurs. Spårvagnen tillbaka till centrum och sedan åkte vi och fredagshandlade. Eftersom det var kolmörkt när vi äntligen nådde hemmet blir det ingen dokumentation från takläggningen. Man anar dock att baksidan är klar för vår garageinfart var full med "golv" och då menar jag det golv som är på byggnadsställningen. Men det var inget golv som fattades på framsidan så då drar jag slutsaten att det från baksidan ;-)

Lite fredagsmysmat och tända ljus både här och där i huset fick se till att helgkänslan infann sig. I köket har jag lite golvlyktor...

1_koksgolvet.jpg

Också diskbänken förstås där tänder jag i och för sig ljus vare sig det är måndag eller fredag ;-)

2_koksbank.jpg

I allrummet står det också en golvlykta i hörnet in mot vardagsrummet...

3_allrummet.jpg

I vardagsrummet blev det mest värmeljus...

4_vardagsrumsljus1.jpg

Men också lite andra varianter...

5_vardagsrummet2.jpg

Inte ens toaletterna klarar sig där jag gärna tänder lite doftljus...

6_storatoan1.jpg 6_lillatoan2.jpg

Ljust dessa två ljus, på toaletterna, brukar Steffanie kalla för mysvarning ;-)

Vi såg lite på dumburken medan vi spisade på fredagsmysmaten och jag höll mig vaken hela tiden ;-)
Nu är det dock sängen som hägrar för i morgon bittida ska jag till gymmet och gå på ett gympass med MRL ;-)

Skrivet av Angela Müller den 26 oktober 2007 23:21

Kommentarer

Åh, vad mysigt det ser ut hemma hos er! Jag ÄLSKAR stearinljus i alla dess former! :-D

Skrivet av: Bim den27 oktober 2007 00:25

Bim> Levande ljus ger en viss mysfaktor ;-)

Skrivet av: Angela den27 oktober 2007 09:07

Jag tände också levande ljus igår! :-)

Skrivet av: steffanie den27 oktober 2007 10:29

Steffanie> Vi ska göra det till hlegn också så kan myspysa med tända ljus hela familjen ;-)

Skrivet av: Angela den27 oktober 2007 13:57

Post a comment
Remember Me?